Açık Kapı Şube Müdürlüğünden Dilovası’na ziyaret

Açık Kapı Şube Müdürlüğünden Dilovası’na ziyaret

Kocaeli Valiliği Açık Kapı Şube Müdür V. Nuran Sağlam, İl Koordinatörü Tuğce Aktaş ve Dilovası Kaymakamlığı Açık Kapı Şefliği Sorumlusu İsa Adıgüzel ile birlikte Açık Kapıdan sorumlu ilgili Kurumlara ziyaret gerçekleştirdi.

Kurumlara yapılan istişare ziyaretleri akabinde Dilovası Kaymakamı Metin Kubilay ziyaret edildi. Gerçekleşen ziyarette Dilovası Kaymakam Metin Kubilay yaptığı konuşmada, “Açık Kapı biriminde hedefin vatandaş odaklı bir iletişim ve problemlerinin çözümüne yönelik genel bir sistematik girişle problemlerin analizinin yapılarak bunları daha kalıcı hale getirmek, kamunun hizmetini vatandaşa daha sağlıklı bir şekilde sunulması amaçlanmaktadır. Tüm vatandaşlarımızın Hükümet Konağı Zemin katta hizmet vermeye devam eden ‘Açık Kapı’ biriminden faydalanabilir.

“BİLGİLENDİRME YAPILMAKTADIR”

Vatandaşlarımız Açık Kapı Şube Müdürlüğümüze ve ilçelerimizdeki Açık Kapı Şefliklerine sözlü ve yazılı olarak talep ve şikâyetlerini iletebildiği gibi (https://www.acikkapi.gov.tr/) web sitesi, mobil uygulama ve elektronik ortamda e-devlet üzerinden de müracaat edebilmekte olup, ilgili birimlere yönlendirilen başvurular 7 iş günü içerisinde sonuçlandırılarak başvuru sahibine mesaj yoluyla bilgilendirme yapılmaktadır” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.