Açık Kapı Projesi uygulamada

Açık Kapı Projesi uygulamada

Valilik, Kaymakamlık ve kamu kurum ve kuruluşlarında yapılan başvurularda, iş ve işlemlerin hızlı ve etkin biçimde sonuçlanmasını sağlamak amacıyla devreye alınan Açık Kapı Projesi, il genelinde yaygınlaştırıldı.


4 Ocak 2018 tarihinde Kocaeli Valiliği’nde hizmete sunulan Açık Kapı birimi, ilerleyen süreçte de 7 ilçede daha devreye alındı. Kocaeli Valiliği’ndeki Açık kapı biriminde bugüne kadar 1277 vatandaşın başvurusu alındı. Elektronik ortamda alınan başvurular ilgili kurumlara yönlendirilirken, 7 iş günü içinde sonuca ulaştırılıyor. 
GEBZE VE DARICA’DA
Açık Kapı Projesi 15 Mayıs tarihi itibari ile de Gebze, İzmit, Körfez, Gölcük, Kartepe, Başiskele ve Darıca İlçe Kaymakamlıklarında vatandaşımıza hizmet vermeye başladı. Valilik ve Kaymakamlık binalarının giriş katında bulunan karşılama bankolarında, halkla ilişkiler konusunda eğitimli personel tarafından sözlü ya da yazılı olarak vatandaşların başvuruları alınıyor.
Buraya dileyen vatandaşlarımız www.acikkapi.gov.tr internet sitesi, Açık Kapı mobil uygulaması veya E-Devlet üzerinden elektronik olarak başvuru da yapabildikleri hatırlatıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.