Acı öfkeye dönüştü

Acı öfkeye dönüştü

 Osman Yılmaz Mahallesi İstasyon Caddesi Toprak Düğün Sarayı yanında dün sabah trafik kazası meydana geldi. Kazada 3 kişi yaralanırken 8 yaşındaki...

 

Osman Yılmaz Mahallesi İstasyon Caddesi Toprak Düğün Sarayı yanında dün sabah trafik kazası meydana geldi. Kazada 3 kişi yaralanırken 8 yaşındaki Sudenaz Tezer ise hayatını kaybetti.

Gebze Ayşe Sıdıka Alışan İlkokulu 2. sınıf öğrencisi olan ve okula gitmek için anne Huriye Tezer ile kaldırımda yürüyen 8 yaşındaki Sudenaz Tezer yokuş aşağı gelen ve freni patladığı söylenen Ali Esen yönetimindeki 34 RYN 08 plakalı kamyonun altında kaldı. Kazada anne Huriye Tezer yaralanırken 8 yaşındaki Sudenaz Tezer ise olay yerinde yaşamını yitirdi.  Kaza sonrası kamyon şoförü Ali Esen ise olay yerinden kaçtı. Ancak çevredeki vatandaşlar tarafından kamyon sürücüsü kısa sürede yakalanarak linç edilmek istendi.

BABA SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Kazada yaralanan anne Huriye Tezer ve olay yerinden yaşamını yitiren Sudenaz Tezer’in cansız bedeni Gebze Fatih Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.  Diğer 2 yaralı ise Darıca Farabi Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kaza haberini duyan ve Fatih Devlet Hastanesi’ne gelen baba Ufuk Tezer ise hastane bahçesinde olayın şokunu yaşıyordu. Kızının öldüğü haberini duyan acılı baba sinir krizi geçirdi. Acılı babayı sakinleştirmek ise polis memurları ile yakınlarına düştü. Kazaya sebebiyet veren kamyon şoförü Ali Tezer ifadesi alınmak üzere Cumhuriyet Karakolu’na götürülürken kazayla ilgili soruşturma devam ediyor. 

MAHALLELİLER YOLU KAPATTI

 

Yaşanan kazanın ardından mahalle sakinleri akşam saatlerinde yolu trafiğe kapatarak yaya üst geçidi yapılmasını istedi. Olay yerine gelen Gebze İlçe Emniyet Müdürü Güner Yılmaz caddeyi trafiğe kapatan mahalle sakinleriyle görüştü. Mahalle sakinleri cadde üzerinde daha öncede benzer kazaların yaşandığını ancak yetkililerin bir önlem almadığını belirttiler. Mahalle sakinleri cadde üzerinde bir yaya üst geçidi yapılması yönünde topladıkları imza dilekçelerini Gebze İlçe Emniyet Müdür Güner Yılmaz’a teslim ettiler. Mahallelilerin tepkisinden sonra cadde üzerine hız kesici kasis yapıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.