Aç köpekler, koca danayı parçaladı iddiası!

Aç köpekler, koca danayı parçaladı iddiası!

Kandıra Balaban Köyü’nde oturan Remzi Kocaman isimli çiftçi, ahırdan çıkartıp fındıklıkta bulunan avlu içerisinde bıraktığı hayvanlarına aç köpeklerin saldırdığını ve 1 danasının parçalanarak telef edildiğini iddia etti

Kandıra Balaban Köyü’nde oturan ve çiftçilik ile uğraşan Remzi Kocaman,  kış boyunca ahırda beslediği ve baharın gelmesi ile birlikte dışarı çıkartarak fındıklığında bulunan avlu içerisinde saldığı büyükbaş hayvanlarına,  bölgeye bırakılan ve aç olduklarını iddia ettiği köpeklerin saldırdığını ileri sürdü. Kocaman, saldırı sonucu 15 bin TL değerinde bir danasının parçalanarak telef olduğunu ileri sürerek yetkililerden yardım istedi.

 

“BUGÜN HAYVANLARIMIZ YARIN BİZİM CANIMIZ”

Hayvanlarının yanına gittiğinde karşılaştığı manzara ile şoke olduğunu ifade eden Kocaman, “Yıllardır çiftçilik yaparım. Hayvan yetiştiririm. Böyle olayla karşılaşmadım.  Malum kış ayı olduğu için hayvanlar hep ahırdaydı. Hiç dışarı çıkartmadım.  Havalar ısınıp bahar gelince ahırda bulunan 9 büyükbaş hayvanımı fındıklıkta bulunan avluya götürdüm. Orada bıraktım. Döndüğümde ise bu manzaralar ile karşılaştım.  Burada yıllardır olmadığı kadar başıboş köpek bulunuyor.  Tahminimce bir yerlerde getirilip bu bölgeye bırakıldı. Çünkü bir anda görüldüler. Hayvanlar aç ve tehlikeli, benim 1 buçuk yaşındaki dananın birini onların parçaladığından eminim.   Bu konuda yetkililerden bir an önce önlem almalarını bekliyoruz. Bugün hayvanlarımız yarın bizim canımız tehlikeye düşecek” dedi.

 

kopek-2-001.jpeg

 

Haber: Abbas ÇAKAR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.