ABD’ye boyun eğmeyeceğiz

ABD’ye boyun eğmeyeceğiz

ADD Gebze Şube Başkanı S. Nilgün Aydın, ABD’nin sözde Ermeni soykırımına sert tepki gösterdi,” .ABD’nin siyasi amaçlarına ve baskılarına boyun eğmedik, eğmeyeceğiz” dedi.

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Gebze Şube Başkanı S. Nilgün Aydın, ABD’nin sözde Ermeni soykırımına sert tepki gösterdi.” ABD’nin siyasi amaçlarına ve baskılarına boyun eğmedik, eğmeyeceğiz” dedi.

Açıklama şöyle:

“Türkiye Cumhuriyeti, emperyalist güçlerin yenilgisinin somut bir sonucudur. Dün olduğu gibi bugün de emperyalist güçler karşısında uyanık ve dikkatli olacağız. ABD Başkanı Biden’ın sözde soykırım ifadesini bu doğrultuda şiddetle kınıyoruz. ABD’nin siyasi amaçlarına ve baskılarına boyun eğmedik, eğmeyeceğiz.

Birinci Dünya Savaşında, Doğu Anadolu'da Çarlık Orduları ile "Büyük Ermenistan" vaadiyle kandırılmış ve silahlandırılmış Ermeni çeteleri arasında kalan, Osmanlı Ordusunu korumak için  alınan; "Tehcir" kararını "Soykırım" diye kabul edenler, nefret suçu işlemekte ve düşmanlık tohumları ekmektedirler...

EMPERYALİSTLER TÜRKİYE’Yİ PARÇALAMAK İSTİYOR

ABD Başkanı Biden da bu kervana katılmıştır. Biden’ın  açıklamasıyla halkımız;  emperyalizmin karanlık yüzünü bir kez daha görmüştür. Görülen şudur: 

Emperyalizm, Kurtuluş Savaşı’nda Büyük Atatürk’ün önderliğinde Türk Milleti’nden yediği şamarı unutamamıştır.

Emperyalistler, Türkiye’yi parçalama, yıkma, yeni savaşlar içine çekme hayallerinden vazgeçmemiştir. 

ABD;  PKK, PYD ve YPG üzerinden Türkiye’nin güneydoğu sınırında terör koridoru, terör devletçikleri yaratmak amacındadır. 

ABD’nin besleyip büyüttüğü ve himaye ettiği FETÖ aracılığıyla neleri hedeflediği milletimizin malumudur.

BİZİM TARİHİMİZDE, SOYKIRIM YOKTUR

Bizim tarihimizde, soykırım yoktur. Ancak, sözde soykırım iddialarını maksatlı bir şekilde gündeme getirenlerin geçmişleri soykırımlarla doludur...

 Yaşanan bu durum göstermektedir ki, Büyük Atatürk’ün dış politika anlayışına derhal ve hemen dönülmesi hayati önemdedir. Atatürk’ün felsefesine ve Atatürk Cumhuriyeti’nin ilkelerine aykırı davranan siyasiler, bu sonuçtan sorumludurlar. 

Siyasi İktidar:

ABD ile ilişkileri derhal askıya almalıdır. 

ABD’nin vatan toprağımızda bulunan üslerini amasız fakatsız hemen kapatmalıdır.

NATO’dan çıkmalıdır.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün yolundan ilerleyen Türk Milleti; Milli Mücadelede olduğu gibi bugün de oynanan oyunları bozacaktır.

Ne mutlu Türküm diyene!”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.