Abdurrahman Dede, basın mensuplarıyla buluştu

Abdurrahman Dede, basın mensuplarıyla buluştu

 AKP Gebze Belediye Başkan Aday adayı Abdurrahman Dede, basın mensuplarıyla bir araya geldi. "Gebze için biz varız" sloganıyla yola çıktığını söyleyen...

 

AKP Gebze Belediye Başkan Aday adayı Abdurrahman Dede, basın mensuplarıyla bir araya geldi. "Gebze için biz varız" sloganıyla yola çıktığını söyleyen Dede, Gebze'nin dününü bilmeyenler Gebze'ye hizmet edemez, biz dünde vardık. Yarında var olacağız" dedi.

"GEBZE İÇİN BİZ VARIZ"

Abdurrahman Dede, geçtiğimiz gün basın mensuplarıyla Yavuz Usta Çağ Kebap Salonunda sabah kahvaltısında bir araya geldi. Aday adaylığı ile ilgili açıklamalarda bulunan Dede, "Bugün yeni söylemler, yeni hedefler zamanı ve bugün Gebze için biz varız diyebilme zamanı. Yeni Türkiye'de yeni Gebze'nin inşası için sizlerle beraber biz varız diyoruz. Yaklaştığımız 2014 yerel seçimleri Gebze'mizi 5 yıl idare edecek başkan ve yönetiminin belirleneceği bir dönüm noktası olacaktır. Değerli AK Parti ailem başta olmak üzere, kamuoyunda bizi tanıyan kıymetli dost ve arkadaşlarımız, ideolojik olarak yıllardır savunduğum davada taşın altına elimizi koymamız gerektiğini her fırsatta dile getirdiler. Bizde yaptığımız araştırmalar ve görüşmeler neticesinde AK Parti Gebze Belediye Başkan Aday adaylığına başvurduk” diye belirtti. 

ESKİ BAŞKANLARA TEŞEKKÜR

 

"Desinler" diye, reklam olsun diye aday adayı olmadım diyen Dede, “Gebze'nin geçmiş 40 yılında var olan bir kardeşinizim. Gebze'yi bilen, sizlerle aynı problemleri yaşamış ve yaşayan biri olarak problemlerin çözümünde hizmetkâr olmaya talibim. Bu güne kadar belediye başkanlığı yapmış tüm başkanlarımı saygıyla anmak istiyorum. Ahirete intikal edenlere de Allah'tan rahmet diliyorum. Unutulmayan Başkanlarımızdan Bülent Atasayan o günün zor şartlarında Tatlıkuyu Mahallesi'nin şuurlandırmasını yapması bugünün Gebze'si için önmeli bir adımdı. Rahmetli Ahmet Penbegüllü'nün ana alterleri açması, doğalgaz'ın Gebze'ye gelmesinde öncü olması, toplu konutu başlatıp bitirmesi, İbrahim Pehlivan'ın Kent Meydanına başlaması ve Adnan Köşker'in Kent Meydanının peyzajını bitirmesi Gebze'miz açısından örnek çalışmalardır. Hepsine teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

"HEDEFİMİZ YÜZDE 70"

 

Partimiz adına seçimlerde yönetim dönemimizde elde etmeyi hedeflediğimiz kazanımlara gelecek olursak; Gebze'de %44,6'lık bir oy oranı bana göre başarı değildir. Bizim hedefimiz zor olmakla birlikte gerçekçi olduğuna inandığımız %70'dir. Yönetim dönemimizde AK Parti'nin belediyecilikte markalaştığı bir şehir haline getirmeyi hedefliyoruz. Bu yönde hazırlıklarımızı ve projelerimizi hazırlıyoruz.  Gebze'nin ortak paydası, Gebze'nin menfaatine olacaktır. Biz bu günleri düşünerek ada adayı olmadık. Biz yarınları, yeni Gebze'yi düşünerek bu yola çıktık" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.