A Genç Voleybol Takımı yine şampiyon!

A Genç Voleybol Takımı yine şampiyon!

1 Aralık’ta başlayan, toplam 68 okulun 16 grup halinde mücadele ettiği Liseler Arası Voleybol Turnuvası finalinde Uğur Okulları Başiskele Kampüsü adını bir kez daha şampiyonluğa yazdırdı.

2018 yılından bu yana galibiyeti bırakmayan Uğur Okulları Başiskele Kampüsü, rakiplerine müsabakalarda hiç set sayısı vermeyerek büyük başarıya imza attı. Finalde 19 Mayıs Anadolu Lisesi ile karşılaşan takım, 3-0 skorla rakibini yenerek Kocaeli şampiyonu oldu. Takım, Türkiye Elemelerinde Kocaeli’yi temsil edecek.

 

“İLK SIRAYA TAŞIMAYI HEDEFLİYORUZ”

Uğur Okulları Başiskele Kampüs Müdürü Serkan Savaş konu ile ilgili, “Biz Uğur Okulları olarak, akademik ve bilimsel eğitim yaklaşımı ile öğrencilerine başarılı bir gelecek sunmayı hedeflemenin yan ısıra, sporu ve sporcuları da her zaman destekleyen en önemli eğitim kurumlarından biriyiz. Öğrencilerimizde güven duygusu ve fiziksel gelişimin desteklenmesi, takım ruhu bilincinin oluşturulması adına sporu her zaman en değerli kazanım olarak ilk sıraya taşımayı hedefliyoruz. 54yıldır benimsediğimiz bu yaklaşımın meyvelerini aldık ve almaya devam ediyoruz”

 

“KOCAELİ’Yİ TEMSİL EDECEĞİZ’’

Anadolu ve Fen Lisesi Müdürü İbrahim Yılmaz, “A Genç Voleybol takımımız kendilerine, ailelerine ve biz Uğur ailesine Kocaeli’yi Türkiye’de temsil gururu getirdi. 2018’den bu yana Kocaeli’de hiç yenilmedik. Bu sene karşılaştığımız müsabakalarda rakiplerimize set sayısı bile vermeden şampiyon olduk. Türkiye Elemeleri’nde A Genç Voleybol takımımıza başarılar diliyorum. Onlara can-ı gönülden inanıyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.