“92 araç ile yapılan profesyonelleşiyoruz”

“92 araç ile yapılan profesyonelleşiyoruz”

S.S Öz Darıca Özel Halk Otobüsçüler Kooperatifi Başkanı İsa Elkatmış ve ekibi Darıca-Gebze hattında çalışan 92 araç ile yapılan birçok yenilikle beraber adım adım profesyonelleşiyor.

S.S Öz Darıca Özel Halk Otobüsçüler Kooperatifi Başkanı İsa Elkatmış , konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Darıca-Gebze hattında bulunan 92 araçtaki kameralarla beraber, çipli sistem aracılığıyla, otobüslerin hepsi an ve an çalışma ekibinde bulunan 9 kişi tarafından izleniyor. Bilgisayarlar üzerinden gerçekleşen bu izlenimlerde en ufak olumsuzluklarda dahil çıkan olaylar hemen yönetime aktarılıyor. 

Yönetim de anında toplanıp, ceza uygulamasına başlıyor. Güzergah, dış görünüm, iç görünüm, şoförlerin takip edilmesi ve yolcularla olan diyalogları dahi bu ekip tarafından izleniyor. Sürekli kayıt altına alınan bu görüntüler, daha sonra tekrar tekrar izleniyor.

 Darıca’daki özel halk otobüsleri, durak harici indi-bindi yapmıyor. Büyük ve modern şehirlerde olan bu durak sistemi ile birlikte Darıcalıların artık bu sisteme alışması gerekiyor. Herkesin birbirine yardım etmesi gerektiğini belirten S.S Öz Darıca Özel Halk Otobüsçüler Kooperatifi Başkanı İsa Elkatmış , ‘’Yolcular da, şoförler de bu sisteme yardımcı olmalı.” 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.