8’inci Demirer dönemi

8’inci Demirer dönemi

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Kocaeli Şubesi’nin (TÜFAD) genel kurulu önceki gün yapıldı. Uluslararası Gençlik Merkezi’nde yapılan genel kurulda Remzi Demirer, 8’inic kez Başkanlığa seçildi.

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Kocaeli Şubesi’nin olağan genel kurulu önceki gün Uluslararası Gençlik Merkezi’nde gerçekleştirildi. Yaklaşık 700 üyesi bulunan derneğin kongresine 250’nin üzerinde katılım oldu. Taban Birlikleri Başkanları ve yöneticileri de genel kurula ilgi gösterdi. Gençlik Hizmetleri ve İl Spor Müdürü Muzaffer Çintimar, Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Murat Aydın, Futbol İl Temsilcisi Mithat Ağa, Saha Komiserleri Derneği Başkanı Süleyman Karadaş, KASKF eski başkanı Rafet Kırgız ve eski TÜFAD Başkanı Süha Erbirsin de genel kurulda hazır bulundu.

TEK LİSTE İLE SEÇİME GİDİLDİ

Divan Kurulu’nda Kamil Sert, Emin Erol ve Yenal Aldırmaz’ın yer aldığı kongrede Protokol üyelerinin konuşma yaptığı seçim öncesinde kongrenin herkese hayırlı olması dileklerinde bulunuldu. Sonrasında Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Kocaeli Şubesi’nin kongresinde aday olan isimlerin listesi istenirken mevcut Başkan Remzi Demirer’den başka liste sunan olmadı. Tek liste ile yapılan kongrede gerçekleştirilen açık oylama sonucu Remzi Demirer üst üste 8. kez Dernek Başkanlığına seçildi.

“KÖTÜ GÜNLERDE DE BİR ARADA OLMALIYIZ”

Remzi Demirer konuşmasında, “ Kongremize olan ilgi ortada, 250’nin üzerinde katılım oldu. Gelen herkese teşekkür ederim. Engin Korukır hocamız da gelecekti, ancak Sakaryaspor ile olan Play-Off mücadelesi sebebi ile gelemedi, herkese selamı var. Şener Dal hocamızda çok gelmek istedi, herkese çok selam söyledi. Başkanlığımız süresince gerek seminerler olsun, gerek vefa geceleri olsun etkinlikler düzenleyip herkesi bir araya getirmeye çalıştık. Eksikliklerimizde oldu, cenazelerde yer almalıyız, birbirimizin iyi gününde olduğu gibi bu kötü günlerinde de olmalıyız.” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.