85 gün sonra FENİŞ işçilerini ziyaret etti

85 gün sonra FENİŞ işçilerini ziyaret etti

 Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gebze’de bulunan FENİŞ Alüminyum Tesisleri’ni Hak-İş Genel Başkanı Mahmut Arslan...

 

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gebze’de bulunan FENİŞ Alüminyum Tesisleri’ni Hak-İş Genel Başkanı Mahmut Arslan ile birlikte ziyaret etti.

HER ZAMAN YANINIZDAYIZ

 

İşçiler tarafından yoğun ilgiyle karşılanan Başkan Karaosmanoğlu, çalışanların sorunlarıyla yakından ilgilendiklerini dile getirdi. Personele seslenen Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Sevgili emekçi kardeşlerim, her zaman yanınızdayız. Her zaman hakkın yanında olmak görevimizdir. Çalışma, emek zayi edilmemesi gerek en önemli namusumuzdur. Maaşlarınızı ve alacaklarınızı mutlaka alacağınıza inanıyorum. Her zaman yanındayız, sizinle beraberiz. Sorunlar çözüldüğünde ben de en az sizin kadar mutlu olacağım’’ ifadesini kullandı. Başkan Karaosmanoğlu, FENİŞ çalışanlarından kısa süre önce hayatını kaybeden Nizamettin Önelge’nin ailesine başsağlığı dileklerini iletirken, aileye yardımcı olacaklarını da ifade etti. Emeğin en kutsal değerlerden olduğunu vurgulayan Başkan Karaosmanoğlu, FENİŞ çalışanlarının sorunlarıyla ilgili olarak bakanlık nezdinde görüşmelerde bulunacaklarını da sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.