82 yaşında ki kadına 501 TL’lik su faturası!

82 yaşında ki kadına 501 TL’lik su faturası!

Gebze’ de, 82 yaşındaki Mualla Baştuğ 6 ay içerisinde sadece ayda 3-4 gün kaldığını iddia ettiği evinde yaşanan su sızıntısı nedeniyle 501 TL'lik fatura gelmesinin sıkıntısını yaşarak, emekli maaşı ile geçindiğini faturanın düzeltilmesini istedi.

su-sizintisi-olunca-gelen-fatura-uzdu_7919_dhaphoto1.jpgsu-sizintisi-olunca-gelen-fatura-uzdu_7919_dhaphoto2.jpg

Gebze Mutlu Kent Mahallesi Akarsu Bloklarında 20 yıldır tek başına yaşayan, yılın büyük bir kısmını çocuklarının yanında geçiren Mualla Baştuğ, evine döndüğünde musluktan su sızması nedeniyle gelen fatura ile şoke oldu. Mualla Baştuğ, İSU'ya başvurarak itirazda bulundu. Mualla Baştuğ dilekçesinde emekli maaşı ile geçimini sağladığını belirterek, evde olmadığı

İTİRAZDA BULUNDU

sırada musluğun arızalı olması nedeni su sızdığını, bunu evine gelince fark ettiğini, 119 TL'lik fatura geldiğini, yaklaşık 2 ay önce Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ile görüştüğünü, başkanın talimatı ile görevlilerin musluğun onarımını yaptığını, 119 TL'lik faturanın bu ay itibarı ile 501 TL'ye yükseldiğini ifade ederek, itirazda bulundu.

Mualla Baştuğ, İSU yetkililerine daha önce ödediği faturaları gösterdiğini, en yüksek faturasının 41 TL olduğunu belirterek, faturada yeniden düzenleme yapılmasını istedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.