8 Mart’ı Zeynep Dizdar ile kutladılar

8 Mart’ı Zeynep Dizdar ile kutladılar

8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Darıca Belediyesi Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde düzenlenen etkinlikte Türk Pop Müziği’nin güçlü seslerinden...

8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Darıca Belediyesi Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde düzenlenen etkinlikte Türk Pop Müziği’nin güçlü seslerinden Zeynep Dizdar, Darıca’lı bayanlara müzik ziyafeti verdi. Darıca’lı bayanların yoğun ilgi gösterdiği programda Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü tebrik ederek kısa bir selamlama konuşması yaptı. Başkan Karabacak; “sadece bir gün değil, yılın 365 günü değer veren insanlarız. Kadınlarımıza yönelik sosyal ve kültürel etkinliklerimizin yanı sıra, şehrimizin kimliğine katkı sunan bütün kadınlarımızın topluma faydalı bireyler yetiştirmeleri adına çalıştık, bundan sonra da çalışmaya devam edeceğiz.” diyerek 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı. 

Başkan Karabacak, konuşmasında referandum süreci ile ilgili bilgilendirmelerde de bulunarak, yeni anayasa ve partili cumhurbaşkanlığı sistemi konusunda bayanlardan destek istedi. Başkan Karabacak yeni sistemle birlikte koalisyonlu dönemlerin sona ereceğini ifade etti.  Programda Türk Pop Müziği’nin güçlü seslerinden Zeynep Dizdar Darıca’lı hayranlarına müzik ziyafeti verdi. Yolun Açık Ola, İlle De Sen, Sana Güvenmiyorum, Hayat Benim Elimde ve Viraj gibi albümlerinden en güzel parçalarını Darıca’lı hayranları için seslendiren Dizdar unutulmaz bir gün yaşattı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.