8 Mart’ı Halk Müziği ile kutladılar

8 Mart’ı Halk Müziği ile kutladılar

Kocaeli Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü öncülüğünde gerçekleşen, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününe özel Türk Halk Müziği Korosu muhteşem...

Kocaeli Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü öncülüğünde gerçekleşen, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününe özel Türk Halk Müziği Korosu muhteşem bir geceye imza attı. İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü bünyesinde bulunan Şef Yasin Koçman yönetimindeki Türk Halk Müziği Korosu, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü nedeniyle muhteşem bir konsere imza attı. İl Kültür ve Turizm Müdürü Adnan Zamburkan’ın ev sahipliğinde gerçekleşen geceye Vali Yardımcısı Hasan Gözen, Körfez Kaymakamı Hasan Hüseyin Can, Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Gültekin Görüm, Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı ve TEMA Vakfı Kocaeli İl Temsilcisi Nermin Tol, KYÖD Başkanı Mehmet Toker’in de aralarında bulunduğu çok sayıda davetli katıldı.

PROTOKOL KOROYA EŞLİK ETTİ

Sabancı Kültür Merkezi’nde gerçekleşen konserde birbirinden güzel eserler başarıyla seslendirildi. Koronun solistleri Aytül Uygun, Hamiyet Şahin, Levent Gülay, Günay Dursun, Salih-Sabriye Değirmencioğlu, Mehmet Şahin ve Hafize Akar’ın başarılı performansları ise salonu dolduran davetliler tarafından büyük beğeniyle karşılandı. Konserde seyirciler zaman zaman koroya  eşlik etti. Ayşe Müge Şahin tarafından sunulan programın finalinde ise protokol koroya katılarak türküleri birlikte seslendirdi. Programın sonunda Şef Yasin Koçman’a çiçeğini Vali Yardımcısı Hasan Gözen, sunucu Ayşe Müge Şahin’e de çiçeğini Körfez Kaymakamı Hasan Hüseyin Can takdim etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.