8 ayda 5 bin 500 kişi işe yönlendirildi

8 ayda 5 bin 500 kişi işe yönlendirildi

Muzaffer Bıyık’ın istihdama katkı sağlaması düşünülen İstihdam Masası Projesi, iş arayan vatandaşların işe yerleşmeleri personel arayan işverenlerin de daha hızlı eleman bulmalarına yardımcı oluyor.

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın sosyal sorumluluk projelerinden biri olan ve istihdama katkı sağlaması düşünülen İstihdam Masası Projesi, iş arayan vatandaşların işe yerleşmeleri personel arayan işverenlerin de daha hızlı eleman bulmalarına yardımcı oluyor. 
Başkan Muzaffer Bıyık’ın seçilir seçilmez hayata geçirdiği İstihdam Masası, kısa sürede meyvelerini verdi. İstihdam seferberliğine katkı sunmak amacıyla Nisan 2019’da faaliyete başlayan İstihdam Masası ile yaklaşık 8 ayda 5 bin 500 kişi işe yönlendirildi. İş başvurusu için gelenlerin CV’lerini alarak havuzda toplayan Darıca Belediyesi, davet mektubuyla birlikte iş arayanları ilgili firmalara yönlendirdi. 2019 yılında iş arayanların adresi olan Darıca Belediyesi İstihdam Masası, 2020 yılında da işsizliği azaltmak adına çalışmalarını sürdürüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.