8 avukat daha cübbelerini giydi

8 avukat daha cübbelerini giydi

Kocaeli Barosu büyümeye devam ediyor. Zorunlu stajlarını tamamlayan 8 avukat daha yemin ettikten sonra cübbelerini giydi. Yeni avukatlar, ruhsatnamelerini Başkan Candemir’den aldı.

Türkiye’nin en büyük barolarından biri olan Kocaeli Barosu, yeni üyelerle büyümeye ve güçlenmeye devam ediyor. Mezun olduktan sonra zorunlu stajlarını da tamamlayan avukatlar, geçtiğimiz günlerde Kocaeli Barosu’nda gerçekleştirilen törenle yeminlerini ederek cübbe giydi. Toplam 8 avukatın ruhsatname aldığı törene, koronavirüsü atlatan ve son testi negatif çıkan Baro Başkanı Bahar Gültekin Candemir de yer aldı.

KİMLER YEMİN ETTİ?

Yeni avukatların katılımı ile Kocaeli Barosu’nun büyüdüğünü ve güçlendiğini belirten Baro Başkanı Bahar Gültekin Candemir, yemin edip mesleğe ilk adımlarını atan meslektaşlarını kutladı ve onları yetiştiren ailelerine teşekkür etti. Yemin ettikten sonra ruhsatnamelerini alan ve mesleğe ilk adım atan avukatlar şunlar: Ayhan Doğan, Hakan Baş, Ahmet Güneş, Yusuf Kaan Kaya, Eren Keskin, Filiz Nurten Şenocak, Meltem Türkçakal, Büşranur Cengiz.

Haber: Barış AYAR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.