75 kilo esrar ele geçirildi

75 kilo esrar ele geçirildi

 Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotik Büro ekiplerinin 5 ilde düzenlediği operasyonda...

 

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotik Büro ekiplerinin 5 ilde düzenlediği operasyonda 4 kişi tutuklandı. Alınan bilgi ve iddialara göre; İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotik Büro Amirliği ekipleri doğu illerinden yola çıkan bir aracın esrar yüklü olduğu ihbarını aldı ve harekete geçti. 


7 KİŞİ DAHA ÖNCE TUTUKLANDI
Narkotik polisler yaptıkları çalışmalar sonucu plakasını daha önce belirledikleri aracı TEM Otoyolu Kartepe ilçesi mevkiinde durdurdu. Araçta yapılan aramada Tahsin G. isimli şahıs gözaltına alınırken, 75 kilogram esrar maddesini ele geçirdi. Öte yandan Kartepe'de yapılan operasyonla aynı gün, Şanlıurfa, Manisa, İzmir ve Muş illerinde de baskınlar düzenlendi. Bu baskınlarda da Şehmus G., Erkan Y., Sinan Y. ve F.S. isimli bayan gözaltına alındı. Şahıslar ifadeleri alınmak üzere Kocaeli Emniyet Müdürlüğü'ne getirilirken, işlemleri tamamlanan zanlılardan F.S. serbest kalırken, diğer zanlılar tutuklandı. Öte yandan bu operasyonla ilgili olarak daha önce yapılan baskınlarda da 7 kişinin daha önceden gözaltına alındığı ve mahkemece tutuklandığı öğrenildi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.