73 operasyonda, 12 tutuklama

73 operasyonda, 12 tutuklama

Kocaeli Valiliği tarafından, Kocaeli’nde son bir haftada uyuşturucu ile mücadele kapsamında gerçekleştirilen operasyon ve çalışmalara ait rakamalar açıklandı.

Kocaeli Valiliği tarafından,  Kocaeli’nde son bir haftada uyuşturucu ile mücadele kapsamında gerçekleştirilen operasyon ve çalışmalara ait rakamalar açıklandı.  Açıklamada toplam 73 operasyon ve çalışmada 123 kişinin gözaltına alındığı ve bunlardan 12’sinin tutuklandığı ifade edildi.

 

Uyuşturucu ile mücadele kapsamında, Kocaeli genelinde son bir hafta içerisinde emniyet ve jandarma birimleri tarafından gerçekleştirilen operasyonlara ait rakamlar, Kocaeli Valiliği tarafından hazırlanan yazılı bir açıklama ile kamuoyuna duyuruldu. Açıklamada, İl Emniyet Müdürlüğü tarafından 11 ile 17 Ekim tarihleri arasında 69 ayrı operasyon ve çalışmada 119 kişinin gözaltına alındığı, gözaltına alınan şüphelilerden ise 12’sinin tutuklandığı ifade edildi. Ayrıca emniyetin düzenlediği operasyonlarda 39 kilo 990 gram Esrar, 5 gram Bonzai, 257 gram metamfetamin, 5 gram Skunk, 107 kilo Eroin, 11 adet Captagon, 2 tüfek, 3 hassas terazi, 2 tabanca ve 72 adet fişek ele geçirildiği belirtildi.

 

JANDARMADAN 4 OPERASYON

Kocaeli İl Jandarma Komutanlığı Narkotik Suçlarla Mücadele ekipleri tarafından ise son bir haftada düzenlenen 4 ayrı operasyon ve çalışmada 861 gram Esrar, 5 kök Kenevir ele geçirildi. Olaylar ile ilgili gözaltına alınan 4 şüphelide tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

 

Haber: Abbas ÇAKAR

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.