“710 milyon lira yatırım gerçekleştirdik”

“710 milyon lira yatırım gerçekleştirdik”

   İstanbul Fuar Merkezinde, Su Yönetimi Genel Müdürlüğü ve Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğünün destekleriyle ‘’Altyapı ve...

 

 

 

İstanbul Fuar Merkezinde, Su Yönetimi Genel Müdürlüğü ve Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğünün destekleriyle ‘’Altyapı ve Kazısız Teknolojiler Derneği’’ tarafından  4. Su Kayıp ve Kaçakları Forumu düzenlendi. Forum kapsamında açılan fuara, Türkiye’nin çeşitli illerinden belediyeler, su kanal idareleri  ve sanayi kuruluşları da katıldı. Düzenlenen panelde konuşan İSU Genel Müdür Yardımcısı Uğur Susoy, ‘’Su kayıp kaçaklarının önlenmesi için, kurum olarak 14 yıllık süre zarfında 710 milyon lira yatırım gerçekleştirdik.” dedi.

 Bu yıl dördüncüsü düzenlenen ‘’Su Kayıp Kaçak Forumu’’ İstanbul Fuar Merkezinde gerçekleştiriliyor. Forumun ilk gününde katılımcı olarak ; Su ve Orman Bakanlığı Su Yönetimi Genel Müdürü Bülent Selenk, Altyapı ve Kazısız Teknolojiler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Yasin Torun, DSİ Genel Müdür Yardımcısı Ergün Üzücek, İSKİ Genel Müdürü Fatih Turan, ASKİ Genel Müdürü Prof.Dr.Cumali Kınacı, İSU Genel Müdür Yardımcısı Uğur Susoy ile  diğer su ve kanalizasyon  idarelerinin yöneticileri katıldı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.