70 operasyonda 86 gözaltı

70 operasyonda 86 gözaltı

Kocaeli Valiliği tarafından, uyuşturucuyla mücadele kapsamında son bir hafta içerisinde gerçekleştirilen denetim, kontrol ve operasyonlara ait rakamlar açıklandı.

Kocaeli Valiliği tarafından, 13 ile 19 Mart 2023 tarihleri arasında, uyuşturucuyla mücadele kapsamında gerçekleştirilen operasyon, uygulama ve denetimlere ait rakamlar açıklandı. Yapılan açıklanmada Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele ekipleri tarafından gerçekleştirilen 54 ayrı çalışmada toplam 74 kişinin gözaltına alındığı, bu kişilerden 10’u tutuklanırken, 2 kişinin ise adli kontrol kararı ise serbest kaldığı belirtildi. Yapılan operasyon ve uygulamalar neticesinde ise 704 gram Bonzai, 222 gram Metamfetamin, 7 gram Skunk, 806 gram Esrar, 3 gram Eroin,5 Ecstasy,2 sentetik hap, 3 hassas terazi, 19 fişek ve sutan elde edildiği değerlendirilen 11 bin 600 TL para ele geçirildi.
2 TUTUKLAMA
Kocaeli İl Jandarma Komutanlığı Narkotik Suçlarla Mücadele ekiplerinin son bir haftada gerçekleştirdiği 6 ayrı çalışmada 12 kişinin gözaltına alındığı, bu kişilerden ise 2 kişinin tutuklandığı belirtildi. Jandarma tarafından gerçekleştirilen operasyon ve uygulamalarda ise 15 gram Bonzai, 12 gram Metamfetamin, 16 gram Esrar ve 12 gram Skunk ele geçirildiği öğrenildi.

Haber: Abbas ÇAKAR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.