67 operasyonda 87 kişi gözaltına alındı!

67 operasyonda 87 kişi gözaltına alındı!

Kocaeli’nde son bir haftada gerçekleştirilen operasyonlar ait rakamlar açıklandı. Yapılan açıklamada, emniyet ve jandarma ekiplerince düzenlenen operasyon ve çalışmalarda, 87 kişinin gözaltına alındığı, bu kişilerden 14’nün tutuklandığı ifade edildi.

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler tarafından uyuşturucu ile mücadele kapsamında, son bir haftada düzenlenen operasyonlara ait rakamlar, Kocaeli Valiliği tarafından kamuoyuna açıklandı.  Yapılan açıklamada 14 Şubat- 20 Şubat

arasında toplam 67 ayrı operasyon ve çalışmada 87 kişinin gözaltına  alındığı, bu kişilerden 14’nün  tutuklandığı öğrenildi. 

 

84 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele ekipleri tarafından düzenlenen 64 ayrı operasyon ve çalışmada, 84 kişinin gözaltına alındığı, bunlardan 68’inin ifadeleri alınması sonrası,3 kişinin ise mahkemeden adli kontrol ile kararı ile serbest kaldığı öğrenildi.  13 kişinin  ise sevk edildiği adli merciiler tarafından  tutuklandığı ifade edildi. Emniyetin operasyon ve uygulamalarında ise 85 Estasy, 56 kilo 355 gram Esrar, 84 gram Bonzai, 168 gram Metamfetamin, 40 Sentetik Ecza, 8 adet mermi ve 3 hassas terazi ele geçirildiği öğrenildi. 

 

JANDARMA’DAN 3 OPERASYON

Kocaeli İl Jandarma Komutanlığı Narkotik Suçlarla Mücadele ekipleri tarafından düzenlenen  3 farklı çalışmada 3 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan 2 kişi, hakkında işlem yapıldıktan sonra serbest kalırken,  1 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi. Jandarmanın operasyon ve çalışmalarında ise 97 gram Esrar, 1 gram Metamfetamin ele geçirildi.

 

operasyon-001.jpg

 

Haber: Abbas ÇAKAR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.