65 milyonluk sağlık yatırımı

65 milyonluk sağlık yatırımı

AK Parti Kocaeli Milletvekili ve MKYK Üyesi Av. Emine Zeybek, ilimize 65 milyon TL değerinde yeni sağlık yatırımı yapılması için Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile anlaştıklarını açıkladı.

AK Parti Kocaeli Milletvekili ve MKYK Üyesi Av. Emine Zeybek, sağlık alanında ilimize yapılacak yatırımlar hakkında da önemli bilgiler paylaştı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile yaptığı görüşmelerin ardından Kocaeli’ye yaklaşık 65 milyon TL değerinde yatırım müjdesi verdi. Bu konuda uygulama projeleri, ihale ve dosyaları, arazi ile ilgili tahsis ve imar çalışmalarının bittiğini belirten Zeybek şunları söyledi:
17 YIL ÖNCESİYLE KIYASLAMAK MÜMKÜN DEĞİL
 “AK Parti iktidarı döneminde Kocaeli başta olmak üzere Türkiye genelinde sağlık alanında reform niteliğinde işler yapıldı. Bugün geldiğimiz noktayı 17 yıl öncesiyle kıyaslamak mümkün değil. Hastane masraarını ödeyemediği için hastaların rehin kaldığı, ilaç bulamadığı Türkiye’den, otelleri aratmayan tek odalı hastanelere, kendi ilacını üretebilen bir sağlık sektörüne geçiş yaşandı. Sıra almak için gece yarısı kuyruğa girilirken bugün oturduğumuz yerden bir telefonla randevu alabiliyoruz. Dünyanın bir çok yerinden sağlık hizmeti almak için insanlar ülkemize geliyor. 
PARA HESABA YATTI
Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın sağlığa verdiği değerin bilincinde olarak çalışmalarımız hükümetimiz tarafından devam ediyor. Sağlık alanında yapılan çalışmalardan vatandaşlarımız son derece memnun. Sağlık Bakanlığımız yeni yatırımlarla bu memnuniyeti daha da ileri götürmeyi amaçlıyor. Birinci Basamak Sağlık Kompleksleri ve ilave hizmet binaları bunlar arasında yer alıyor. Kocaeli özelinde yaptığımız görüşmelerde bu yatırımlardan önemli bir bütçenin ilimize ayrılmasını sağladık. Toplam 65 milyon TL’lik bütçe hesaba yattı. Her şeyin en güzelini hak eden Kocaeli’mize hayırlı olsun." 
YAPILACAK YATIRIMLAR 
1-) Karamürsel Devlet Hastanesi Ek Bina (Diyaliz Ünitesi, Sterilizasyon,14 Poliklinik, 7 Yataklı Yoğun Bakım Ünitesi, Yataklı Servis ve İdari Birimler) 2-) Körfez 1.Basamak Sağlık Kompleksi (TSM+SHM+Hacı Osman ASM+112 ASHİ) 3-) Darıca 1.Basamak Sağlık Kompleksi (İSM+SHM+Bayramoğlu ASM) 4-) Kartepe TRSM 5-) Başiskele Barbaros Altınkent ASM 6-) Gebze Şehit Mehmet Kartal ASM. Haber Merkezi 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.