62’nci meclis çekirdek kadroyla

62’nci meclis çekirdek kadroyla

Gebze’de 2017 yılında kurulan Gebze Şiir Meclisi, 62’nci oturumunu çekirdek kadrosuyla gerçekleştirdi. Yazar Ayşe Kaya’nın da katıldığı etkinlikte kurucu Ramazan Seydaoğlu, “Bu meclis yoluna Gebze meclisin değerini anlayana kadar devam edecek” dedi

Kuruluşu üzerinden beş yılı aşkın süre geçen Gebze Şiir Meclisi 62. Oturumunu gerçekleştirdi. Geçen hafta sonu gerçekleşen şiir meclisine her zamanki gibi müzik eşliğinde şairler kendi şiirlerini okudular.

Dünya Sanatçılar Derneği bünyesinde faaliyet gösteren Gebze Şiir Meclisi kurucusu ve dernek başkanı Ramazan Karataş Seydaoğlu, şiir meclisinin her geçen gün büyüdüğünü ve her seferinde farklı isimlerin eklenmesiyle büyük bir aile olduklarını söyledi.

ÇEKİRDEK KADROMUZ ÇOK SAĞLAM

Seydaoğlu, “Zaman zaman salona sığmayan yoğunlukta katılımın olduğunu da gördük, bugünkü gibi çok az sayıda katılım da olsa, çekirdek kadromuz sağlam ve güçlü bir şekilde devam ediyor. Ben yalnız da kalsam bu meclis devam edecek, Gebze bu meclisin değerini anlayana kadar devam edecek. Gönül isterdi ki her programımıza şiir için insanlar koşarak gelselerdi. Ancak şiir çok naif bir sanat olduğundan onu takip edenler de böyle olmalıdır. Gebzeli sanayiciler, politikacılar ve yöneticiler bu meclise sahip çıkmalılar, bu meclisin yaşatılması ve genç tabana yayılması gerekir” dedi

Şiir programından sonra Sivil Toplum Merkezi’nin terasında Yazar Ayşe Kaya’nın ikramı olan pideler şiir ve sohbetler eşliğinde neşeyle yenildi. Programa Ramazan Karataş Seydaoğlu ve Ayşe Kaya’nın yanı sıra İsmail Çankaya, Seyfet Bozçalı, Mehmet Asıf Işık, M. Faruk Habiboğlu, Namık DemirYaşar Çakmakçı, Ercan Tezel ve Sabri Kormaz katıldı.

 

ayse-kaya.jpgYazar Ayşe Kaya, Şiir Meclisi’nin 62’nci oturumuna başladıktan bir süre sonra pide ikramıyla geldi.

 

meclis-017.jpgGebze Şiir Meclisi’nin 62’nci oturumu, meclisin çekirdek kadrosuyla gerçekleşti.

 

cankaya.jpgİsmail Çankaya mecliste hepsi birbirinden güzel bir seçki dinletti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.