61 operasyonda, 84 gözaltı

61 operasyonda, 84 gözaltı

Kocaeli Valiliği tarafından yapılan yazılı açıklamada, son bir haftada uyuşturucuyla mücadele kapsamında gerçekleştirilen 61 operasyonda, 84 şüpheli hakkında işlem adli işlem yapıldığı ve bu şüphelilerden 8’inin tutuklandığı belirtildi.

Kocaeli Valiliği, son bir haftada uyuşturucuyla mücadele kapsamında gerçekleştirilen operasyonlarda, ele geçirilen uyuşturucu madde ve miktarları ile operasyon sayısı ve işlem yapılan şüpheli sayıları ile ilgili yazılı açıklamada bulunuldu. Açıklamada, vatandaşın huzur ve güvenliğinin sağlanması için, uyuşturucu madde ve kaçakçılıkla mücadele kapsamında, Kocaeli genelinde yapılan çalışmalarda,04 Nisan ve 10 Nisan tarihleri arasında, düzenlenen 761 ayrı operasyonda toplam 84 kişiye işlem başlatılırken,  bu şüphelilerden 8’inin tutuklandığı belirtildi.

JANDARMA'DAN OPERASYON

Emniyet tarafından gerçekleştirilen operasyonlarda 27 gram Esrar, 9 gram Bonzai, 158 gram Metamfetamin, 11 Ecstasy, 9 sentetik hap, 5 gram Eroin, 49 Captagon ile birlikte suçtan elde edildiği değerlendirilen 3 bin 240 TL para,  1 tüfek, 1 tabanca ve 6 fişek ele geçirildi. Aynı tarihlerde Kocaeli İl Jandarma Komutanlığının 7 ayrı operasyon ve çalışmasında 11 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan 10 kişi tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılırken, 1 kişi tutuklandı. Yapılan operasyon ve uygulamalarda ise 50 gram Esrar ve 106 gram Metamfetamin  ele geçirildiği ifade edildi.

Haber: Abbas ÇAKAR 

 

operasyon-1.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.