55 noktaya şafak operasyonu!

55 noktaya şafak operasyonu!

  Polis ekipleri dün sabaha karşı düzenlediği operasyonda Kocaeli genelinde 55 eve baskın düzenledi, uyuşturucu madde ve hırsızlıktan ele geçirildiği...

 

 

Polis ekipleri dün sabaha karşı düzenlediği operasyonda Kocaeli genelinde 55 eve baskın düzenledi, uyuşturucu madde ve hırsızlıktan ele geçirildiği tahmin edilen çalıntı malzemeler ele geçirildi. Geçtiğimiz aylarda İzmit Kozluk ve Gölcük ilçelerinde  ‘Temiz Kocaeli' operasyonunda özellikle uyuşturucu satıcıları büyük darbe yemişti. Operasyonların sonucunda 200'e yakın gözaltı olurken, sokaklar bir nebze olsun temizlenmişti. O operasyonlarla yetinmeyen İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri bu sabah saatlerinde bir operasyona daha imza attı.

 

300 POLİS GÖREV ALDI

Bu sabah saatlerinde operasyon için düğmeye basıldı ve 55 ayrı noktada düzenlenen şafak baskınında çok sayıda zanlı gözaltına alındı. Çevik Kuvvet polisinin de destek verdiği ve 300 polisin görev aldığı operasyonlarda yapılan aramalarda uyuşturucu madde ve hırsızlıktan ele geçirildiği öne sürülen eşyalar ele geçirildi. İl Emniyet Müdürlüğü'nün operasyonla alakalı olarak açıklama yapması bekleniyor. Operasyonlarda gözaltına alınan şahısların poliste tamamlanan işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilmesi bekleniyor. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.