52 Okul TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarları'na Desteklendi!

52 Okul TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarları'na Desteklendi!

Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün yaptığı açıklamaya göre, "Millî Teknoloji Hamlesi" kapsamında beşeri sermayenin gelişimine katkı sağlamak amacıyla başlatılan TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarları Destekleme Programı'na yapılan başvurular kabul edildi. Bu önemli gelişmeyle birlikte Kocaeli'den 108 okulun başvuru yaptığı programda, 52 okulun projesi desteklenmeye hak kazandı.

İki gün sürecek olan fuarda, il genelindeki 11 okuldan toplam 55 proje sergilenecek. Fuara 146 öğrenci ve 50 öğretmen aktif olarak katılım sağlarken, İl Millî Eğitim Müdürü Ömer Akmanşen de bu önemli etkinliğe katılımıyla destek verdi.

Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürlüğü, TÜBİTAK 4006 projelerinde emeği geçen tüm öğrenci, öğretmen ve okul yöneticilerine teşekkürlerini iletti. Bu destekler, Kocaeli'nin bilim ve teknoloji alanındaki ilerleyişine önemli katkılar sunmayı hedefliyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.