50 kedi uyuşturucu iğne toplatıldı

50 kedi uyuşturucu iğne toplatıldı

Gebze Belediyesi’nin düzenlediği Geleneksel Sünnet Şöleni için verilecek olan yemek için Çoban Mustafa Paşa Külliyesi’ndeki 50’ye yakın kedi belediye ekiplerince uyuşturucu iğne ile toplatıldı.

kediler.jpg

                                                                                                                               

 

Gebze Belediyesi’nin bu yıl düzenlediği Geleneksel 23. Sünnet Şöleni geçtiğimiz gün gerçekleştirildi. 15 Temmuz Milli İrade Kent Meydanı’nda gerçekleşen şölen için 750 sünnet olmak için aileleriyle meydana geldi. Şölene Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, AKP Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar ve AKP Gebze Belediyesi Meclis Üyeleri ile çok sayıda davetli katıldı. Sünnet şöleninde çocuklara bisiklet hediye edildi. Hediye takdiminin ardından Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker önderliğinde kortej yürüyüşü yapıldı. Kortej yürüyüşü Çoban Mustafa Külliyesi’nde son buldu.

KEDİLERİN AKIBETİ MERAK KONUSU OLDU

 Vatandaşların verdiği bilgiye göre şölen için Çoban Mustafa Külliyesi’nde verilen yemek öncesi bir skandal yaşandı. Yemek öncesi külliye bahçesinde yaşayan 50’ye yakın kedi belediye ekiplerince uyuşturucu iğne ile toplatıldı. İğne ile vurulan bazı kediler yakalanmaktan kurtulmak için can havliyle kaçarken, hamile bir kedi ise kurtulmak için ağaca çıktı. Yemek sırasında insanlar rahatsız olmasın diye kedilerin uyuşturucu iğne ile toplayan Gebze Belediyesi yetkililerine vatandaşlar gerek sosyal medyadan gerekse de gazetemizi arayarak tepkilerini gösterdi. Uyuşturucu iğne ile toplanan kedilerin akıbeti ise merak konusu oldu.
Haber: Hanifi Surun

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.