5 parti 2 STÖ yakın takipte

5 parti 2 STÖ yakın takipte

KBB Meclisi aralık ayı toplantısını AKP İl Gebzeli yöneticisiyle, HDP İl Gebzeli Başkanvekili ve Gebze Başkanvekili; CHP ve İYİ Parti mevcut, Gelecek Partisi eski ilçe başkanıyla takip etti. Sivil toplumdan İMO ve Mimarlar Odası Gebze başkanları oradaydı

Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclisi’nde aralık ayı olağan toplantısını beş siyasi parti yakın takip aldı. 

engin.jpg

AKP Kocaeli İl Başkan Yardımcısı / Yerel Yönetimler Başkanı Engin Güzel toplantı öncesi Hasan Soba ve Sertan Tunçel’in de aralarında bulunduğu partili meclis üyeleriyle sohbet etti. Güzel geçen dönem Gebze Belediye Başkan yardımcılığı yapmış, yerel seçim sürecinde de görevinden istifa edip Gebze Belediye Başkanlığına aday adayı olmuştu.

hdp-007.jpg

HDP İl Örgütü’nün Gebzeli İl Başkanvekili Mehmet Selim Akboğa meclise Gebze İlçe Başkanvekili Menderes Yıldız ve yöneticiler ile geldi.

 

tugce-002.jpg

CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan’a Eylem ve Etkinliklerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Ferzende Yakın, Esnaflardan Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Kenan Koçak ve Yerel Yönetimlerden Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Tuğçe Başçiftçi eşlik etti.

burak-ulukoylu-002.jpg

- Soldan sağa - Müslüm Osmanoğlu, Gökhan Orhan, Burak Uluköylü, Birol Elüstü

 

İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Avukat Burak Uluköylü, Gebze Belediye Meclis Üyesi Birol Elüstü ile geldi. Gelecek Partisi ise eski ilçe Başkanı Müslüm Osmanoğlu ile takipteydi. Toplantıyı CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan ile yanyana takip ettiler. 

 

odalar.jpg

TMMOB Gebze Bileşenleri’nden İMO Gebze İlçe Temsilciliği Başkanı Ahmet Kadı ve Mimarlar Odası Gebze Temsilciliği Başkanı Cenk Elgin de meclisi takip etti ama Kocaeli Kongre Merkezi’nden üzgün ayrıldı. (Haber Merkezi)

 

hatiraaa.jpg

KBB Meclisi CHP Grubu meclis toplantısı sonrası İYİ Partili meclis üyesi Nurcan Acaroğlu Göktaş ile.


toplu-(5).jpg

-Soldan sağaKenan Koçak, Cenk Elgin, Gökhan Orhan, Burak Uluköylü, Birol Elüstü, Ahmet Kadı, Ferzende Yakın.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.