42 Evler Camii’nin dış cephesini yeniledi

42 Evler Camii’nin dış cephesini yeniledi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından İzmit Körfez Mahallesi (42 Evler) Camii’nin dış cephesi ve minaresi boyandı, çevre temizliği ve düzenlemesi gerçekleştirildi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından İzmit Körfez Mahallesi (42 Evler) Camii’nin dış cephesi ve minaresi boyandı, çevre temizliği ve düzenlemesi gerçekleştirildi. Kırsal mahalleler başta olmak üzere ibadethanelerin bakım ve onarım çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi, yeni yapılan camilere malzeme desteğinde bulunuyor ve ihtiyaçlarını imkânlar çerçevesinde karşılıyor.

 

CAMİ PIRIL PIRIL OLDU

İzmit 42 Evler Camii Yaptırma ve Yaşatma Derneği’nin talebi üzerine, Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığı Kırsal Hizmetler Şube Müdürlüğü ekipleri, camide keşif çalışması yaptı. Hava koşulları nedeniyle caminin zamanla yıpranan dış cephesi ve minaresi, Büyükşehir ekiplerince boyandı. Boya ve işçiliği Büyükşehir tarafından karşılanan cami, ayrıca çevre düzenlemesi ve temizliği de yapılarak, güzel bir görünüme kavuşturuldu. Cami cemaati, desteklerinden dolayı Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.