41 Karadeniz Spor Faaliyetler BİR KULÜPTEN DAHA FAZLASI

41 Karadeniz Spor Faaliyetler BİR KULÜPTEN DAHA FAZLASI

Sosyal sorumluluk projeleriyle Gebze’de örnek bir misyon üstlenen 41 Karadeniz Sportif Faaliyetler hafta sonunu dolu dolu geçirdi.

Gençlerin iyi bireyler olarak topluma kazandırılmasını önemseyen Karadeniz Sportif Faaliyetler, futbolda skordan daha çok gençlerin spor yapmasını ve maç oynama heyecanı yaşamasını kulüp vizyonu olarak belirlemiş durumda.
Birbiriyle uyumlu yönetici ve Teknik kadro ekibiyle spor dışındaki faaliyetleriyle taktir topluyor.
KAHVALTI DA BİR ARAYA GELDİLER
 Kulüp yönetimi ve sporcular Pazar günü U-17 maçı öncesi futbolcu , teknik ekip ve yöneticileriyle birlikte kahvaltı programında bir araya geldiler. Kahvaltı sonrasında sporcularıyla sohbet eden yöneticiler sporcularının her zaman  yanlarında olduklarını ve önemli olanın dostluk olduğunu belirttiler. 
MEHMETÇİK KALBİMİZDE 
Kahvaltı sonrası U-17 Maçı için karşı karşıya gelen  41 Karadeniz Spor  ve Çayırova Gümüşspor maç öncesi şehitlerimiz için pankart açarak Mehmetçiklerimizin yanında olduklarını belirttiler. Çekişmeli geçen maçı Çayırova Gümüş Spor 2-0 kazanırken her iki takımın da güzel ve mücadeleci oyunuyla izleyenlere hafta sonu keyifli anlar yaşattılar. 87c71453-af9f-427d-866d-5c47b7ae740b.jpgee135971-3f66-4182-8d07-9547e4724519.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.