40 YILLIK FUTBOL AŞKI  UĞUR ASLAN

40 YILLIK FUTBOL AŞKI UĞUR ASLAN

1980 yılında Trabzon'dan Gebze'ye göç eden Uğur Aslan kendi hikayesini yazan isimlerden biri.

1987 yılında Gebze'de  Aslan Elektroniği kurdu. Gelişen teknolojiye ayak uydurarak iş ağlarını genişleterek büyüttü. Hayatta iki şeyi çok sevdi; Çalışmayı  ve futbolu.  Hep üretti, yeni şeyler denedi ve başardı da.

Gebze sınırlarını aşarak  insanlara iş istihdamı sağlayan  güçlü bir iş insanı oldu. Pandeme dönemine rağmen inandığı projeleri hayata geçirmekten geri kalmıyor.

 18 yıl Türk Telekomun çözüm ortaklığını yaptı. Kocaeli ve İstanbul bölgesinde kurumsal yapıyı oluşturarak Türk Telekomun hızlı büyümesine  ciddi katkı sundu. Gebze, İzmit, İstanbul'da çeşitli işyerleri kurarak girişimci ruhuyla dikkat çekti. Aslan aynı zamanda Trabzonspor kongre üyesi.

 

İŞİ BİLENE YAPTIRMAK GEREK

Aslan, yaptığı işlerde ekip ruhuna önem verirken ekip yönetiminin başarı da önemli rolü olduğunu  söylüyor. Hayattaki en önemli altın kuralı ' verdiğin sözü zamanında tutmak, tutamayacağı sözü asla vermemek'

Bir iş yaptırıyorsam, kişi, memleket, meshep farketmeksizin kim iyi yaparsa ona yaptırırım diyor Aslan. Futbola adanmış bir hayat hikayesi var... İş hayatının her kademesine  dürüstlüğü yerleştirerken karakteriyle başarı merdivenlerini genç yaşta çıkmaya başladığı dönemlerde çok sevdiği futboldan hiç kopmadı. Meşin yuvarlağın peşini bırakmadı. 40 yaşına kadar futbol oynayarak Gebze amatör futbolunda iz bıraktı.

 

FUTBOLU GEBZESPOR'LA SEVDİ

Küçük yaşlarda Gebzespor'un yıldız genç takımlarında forma giydi. Arapçeşmespor'la toprak sahaların tozunu yuttu. 2000 yılı öncesinde  Gazilerspor'u aldı. İsmini Karadenispor olarak değiştirdi. Bir süre sonra kulübü Mahmut Abanoza bırakan Aslan,  o dönemlerde aktif futboldan kopmadı ve Mustafapaşaspor, Karadeniz Çayspor formaları giydi. 2018 yılında Aslan Masterı kurdu. Forma giydiği her dönemde hırslı ve kaybetmeye tahammülü olmayan karakteriyle bilinen Uğur Aslan yaklaşık 1 yıl  önce Gebzespor başkanlığı için adı geçti.

 

DOĞRU ZAMANDA GEBZESPOR BAŞKANLIĞI  OLABİLİR

Biz artık Gebze'liyiz diyen Aslan, ' Ne kadar Trabzonluysak o kadar Gebzeliyiz'  Biz burada hayatımızı kazanıyoruz. Mücadelemiz Gebze ve Gebzespor için olmalı. Şevki Demirci döneminde Gebzespor  yönetiminde yer aldım.  Üzerimize düşen desteği verdik. Ceza da ödedik. 

Allah nasip ederse Gebzespor'a başkan olmak hedeflerimden biri. Ben değil,  biz anlayışıyla özellikle kulüplerde vazgeçilmez olmalı. Güçlü bir altyapı sistemiyle geleceğe de yatırım yapmak gerekir. Çıkış yolu olarak buralara yönlenmek gerekir.

 Başarıların kalıcı olması için Gebze amatör kulübeleri ile işbirliği yapmak, gelecek vadeden çocukları yetiştirmek örnek futbolcu olmalarına olanak sağlamak Gebzespor'a ve Türk futboluna sunmak gerekir.  O potansiyel Gebze'de fazlasıyla  var. Spor siyasetin her zaman üstü olmalıdır' diye konuştu. 

dsc_0356.jpgunnamed-(1)-001.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.