4 kurşun ile öldürülmüştü 1 kişi gözaltına alındı

4 kurşun ile öldürülmüştü 1 kişi gözaltına alındı

İzmit’te 19 Haziran 2022 günü meydana gelen cinayet olayı ile ilgili gözaltına alınan 4 şüpheliden biri, ifadesi sonrası serbest kalırken, 1 kişi tutuklandı. 2 kişi ise adli kontrol kararı ile serbest kaldı.

İzmit Halkevi mevkiinde 19 Haziran 2022 günü gece geç saatlerde iki genç arasında başlayan sözlü tartışma cinayetle noktalandı. Olayda 4 kurşun ile vurulan ve hastaneye kaldırılan 22 yaşındaki Mertcan Pekatik yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olayla ilgili gözaltına alınan 4 şüpheliden O.A ifadesi sonrası serbest kaldırılırken S.S tutuklanarak cezaevine gönderildi. 2 şüpheli ise adli kontrol ile serbest kaldı. 

 

HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

İzmit Kemalpaşa Mahallesi Şehabettin Bilgisu Caddesi üzeri Halkevi mevkiinde, 19 Haziran 2022 günü gece geç saatlerde meydana gelen olayda, 2 genç arasında henüz öğrenilemeyen bir nedenden dolayı tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu 22 yaşındaki Mertcan Pekatik, Vücudunun çeşitli yerlerinden 4 mermi ile vurularak yaralandı.

 Olayı gerçekleştiren zanlı ve yanında bulunanlar olay yerinden kaçarken, çevredekilerin ihbarı ile olay yerine kısa sürede polis ve 112 sağlık ekipleri sevk edildi.  Ağır yaralı olan Pekatik olay yerinde yapılan ilk müdahalesi sonrası kaldırıldığı Kocaeli Devlet Hastanesinde hayatını kaybetti. Olayla ilgili olarak devam eden soruşturma sonucu S.S., O.G., S.K. ve O. A.  yakalanarak gözaltına alındı. Emniyette işlemleri tamamlanan şüphelilerden O.A. alınan ifadesi ardından serbest kalırken, S.K. ve O.G. isimli şahıslar adli kontrol şartı ile salıverildi, S.S.  ise çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

Haber: Abbas ÇAKAR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.