4. dönem başladı

4. dönem başladı

** Proje ve çalışmalarıyla gençlerin her zaman yanında ve destekçisi olan 41 Genç 41 Gelecek Liderlik Eğitimi Projesi’nin 4. dönem gençleriyle bir araya...

** Proje ve çalışmalarıyla gençlerin her zaman yanında ve destekçisi olan 41 Genç 41 Gelecek Liderlik Eğitimi Projesi’nin 4. dönem gençleriyle bir araya geldi. “Gençlerin her zaman yanındayız” diyen Başkan Köşker, “Projemizin amacı geleceğe sağlam adımlarla yürüyen gençler yetiştirmek. Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin içlerindeki gücü fark edebilmelerine yardımcı olmak” dedi.  

Gebze Belediyesi 41 Genç 41 Gelecek Liderlik Eğitimi Projesi’nin 4.dönem katılımcı öğrencileri ve velileri Başkan Köşker ile düzenlenen akşam yemeğinde bir araya geldi. Lamec Otel'de düzenlenen organizasyona ev sahibi Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in yanı sıra  Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Başkan Köşker’in eşi Ragibe Hanım, Belediye Başkan Yardımcıları Nilay Ayran, Sadık Albayrak, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, İstanbul Şehir Üniversitesi öğretim Üyesi Adem Baba, Naciye Kara Baba, başkan danışmanı Şakir Bitmez, Gebze Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürü Gökhan Yavaşer, eski ve yeni dönem katılımcı öğrencileri ve veliler katıldı.

DENEYİMLERİNİ PAYLAŞTILAR

20 okuldan mülakatla seçilen 82 yeni dönem öğrencisinin ilk kez bir araya geldiği organizasyonda projenin ilk dönem öğrencileri 41 Genç projesinin kendilerine sağladığı katıkları, yeni dönem katılımcılarıyla paylaştı. Programda kısa bir konuşma yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan projenin öğrencilere çok fazla katkı sunacağını ifade etti ve projenin mimarı Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker'e teşekkür etti.

GELECEĞİN LİDERLERİ

Kısa bir selamlama konuşması gerçekleştiren Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, " Gençlerimizin iyi eğitilmesinin ne kadar önemli olduğunu çok yakın tarihlerde gördük. 15 Temmuz hain darbe girişimi gecesi gençlerimizin sokaklara nasıl çıktığını gördük. Bu sebeple gençlerimizin eğitimleri çok önemli ve Gebze Belediyesi olarak her zaman gençlerimizin yanında olmayı sürdüreceğiz” dedi.

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler ise konuşmasında projede emeği geçenlere teşekkür etti. Kaymakam Güler, "Bu çalışma öncelikle, eğitim için çok önemli bir yatırım ve projede yer alan öğrenciler şanslı öğrenciler. Gençlerimizi ilerde Türkiye'ye katkı sunacakları yerlerde görebileceğiz. Gençlerimize bu anlamda çok güveniyoruz. " ifadelerine yer verdi. Konuşmaların ardından gençlere, 41 Genç 41 Gelecek Liderlik Projesi hakkında kapsamlı bilgi verildi.




HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.