4 Ayrı Suçtan Aranan Hükümlü Yakalandı!
Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin aranan şahıslara yönelik yürütdüğü çalışmalar kapsamında; hırsızlık, dolandırıcılık ve konut dokunulmazlığını ihlal suçlarından hakkında 9 yıl 7 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan 24 yaşındaki İ.K. düzenlenen operasyonla yakalandı.
Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü, il genelinde suçun önlenmesi ve aranan faillerin yakalanmasına yönelik saha çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Ekiplerin yürütdüğü teknik ve fiziki takip neticesinde; "Adet Gereği Açıkta Bırakılmış Eşya Hakkında Hırsızlık", "Binanın Eklentileri İçinde Muhafaza Altına Alınmış Eşya Hakkında Hırsızlık", "Bilişim Sistemlerinin, Banka veya Kredi Kurumlarının Araç Olarak Kullanılması Suretiyle Dolandırıcılık" ve "Nitelikli Olarak Konut Dokunulmazlığını İhlal Etme" suçlarından toplam 9 yıl 7 ay kesinleşmiş hapis cezası olan İ.K. (24)'nın izi sürüldü.
KANDIRA CEZAEVİNE TESLİM EDİLDİ
Polis ekiplerince düzenlenen başarılı operasyonla kıskıvrak yakalanan İ.K., gözaltına alınarak emniyete götürüldü. Emniyetteki tamamlanan işlemlerinin ardından aynı gün adli makamlara sevk edilen 24 yaşındaki hükümlü, tutuklanarak Kandıra Cezaevi Müdürlüğü’ne teslim edildi.
Kaynak:
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.