“4 aşamalı plan yürürlüğe konulmalı”

“4 aşamalı plan yürürlüğe konulmalı”

Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Başkanı Engin Kılıç gündeme dair açıklamada bulundu.

Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Başkanı Engin Kılıç yaptığı açıklamada, “Birinci olarak eğitim sistemi ve müfredatın mutlaka ıslah edilmesi gerekiyor. Materyalist ve dünyacı bir müfredat gençlerimizi perişan ediyor. Bilimsel kalitesi yüksek bir nesil yetiştirirken, aynı zamanda ahlaki ve manevi kalitesi yüksek bir nesil yetiştirecek bir müfredat hayata geçirilmeli. İkinci adım olarak medyanın mutlaka ıslah edilmesi lazım. Yarışma programları, diziler, ücretli dijital ortamlar gençlerimizi felakete sürüklüyor. Sadece müstehcenlik değil iktidara yakın kanallarda yayınlanan dizilerde dayatılan yaşamlar gençlerimizi zehirliyor. Üçüncü olarak Aile ve Sosyal Politikalar alanındaki yasa ve politikaların düzenlenmesi lazım.

“800 MİLYAR DAHA FAİZE GİDECEK”

Batıdan ithal kadını koruyacağım derken yuvaları yıkan 6284 sayılı kanun gibi kanun ve düzenlemelerin kaldırılması. Son olarak da ahlaki çöküntünün, ailelerin dağılmasının ve pek çok sıkıntının başında ekonomik kriz ve yoksulluk geliyor. Bu alanda atılacak adımlar da çok önem arz etmektedir. Bu iktidar, 2022 bütçesini altı ayda eskitti. 1 Trilyon 750 milyar liralık 2022 bütçesine ilave olarak tam 1 Trilyon 80 milyar 515 milyon lira istenmektedir. Bütçenin kendisi kadar ek bütçe mi olur Allah aşkına? Mevcut iktidar, ‘2023’ün de bütçesini şimdiden alacağım ve yutacağım. Bir sonraki senenin bütçesini şimdiden bu senenin 6. ayında istiyorum.’ demektedir. Peki, neden böyle oldu? Sadece bu senenin faiz gideri 300 milyar lira, eğer iktidar 4 sene daha devam ederse bir 800 milyar daha faize gidecek.

“MİLLETİN DERDİNE DERMAN BULAMAZ”

Bir diğer sebep de imtiyazlı holdinglere kaynak aktarılması… Siz eğer 13 şehir hastanesini, 57 hastane parasına yaptırıp milyarca doları müteahhitlere aktarırsanız, bu da yetmedi deyip bu holdinglere 128 kez vergi muafiyeti getirirseniz, tabii ki daha 6. ayda bütçeniz delinir. Bunun yanında bir de milyarlık kamu israfı, milyonlarca liralık zırhlı araçlar, 5-7 maaş alan bürokratlardan bütçeye para kalmaz. Paralar faize, imtiyazlı holdinglere ve israfa gidiyor. Bu iktidar bu sistemle 20 sene değil 120 sene iktidarda kalsa milletin derdine derman bulamaz.

“MİLLET ÜMİDİ KESTİ”

İktidarın çığ gibi büyüyen problemlere çözüm üretmekte acze düştüğünü gören vatandaşlarımız, 6’lı masa denilen yapıdan da zaten çok az olan ümitlerini tamamen yitirmiş durumdadır. Masayı oluşturan partiler arasında büyük sıkıntılar vardır ve bu sıkıntılar gerek genel başkanların gerekse diğer parti yöneticilerinin değerlendirmelerine yansımaktadır. Her partinin kendi tarafına çekmeye çalıştığı masadan gelen çatırtılar, Türkiye’nin her köşesinden duyulmaktadır. Bir defa masadaki hiçbir parti ekonomik krizi çözecek somut projeler ortaya koyamıyor. Dolayısıyla milletimiz, önüne konulan senaryoyu ve bu senaryonun partilerini reddederek, Yeniden Refah Partisi’ni üye sayısını en çok arttıran parti yapıyor.

“AİLESİZ BİR TOPLUM İSTENİYOR”

Meydanlarda açtığımız üye stantlarında Gebzeli hemşerilerimiz akın akın bize üye oluyor. Bu aziz millet anket ve medya tezgâhlarını dağıtıyor, Millî Görüş’ü yeniden iktidara taşıyor! Ecdat yadigârı bu topraklarda LGBT sapkınlığına geçit vermeyeceğiz. Aile toplumun sigortasıdır. Ailenin ortadan kalkması demek her türlü felaketin gelmesi demektir. Uyuşturucu kullanımının yaygınlaşması ve kullanım yaşının düşmesi çok büyük bir problem. Gençler uyuşturucunun pençesinde. Deizm, ateizm gibi felaketler gençler arasında almış başını gidiyor. Aynı zamanda da Allah’ın lanetine vesile olacak LGBT sapkınlığı dış güçler eliyle toplumumuzun dibine bir dinamit olarak yerleştirilmek isteniyor. Cinsiyetsiz, ailesiz bir toplum isteniyor. Bu LGBT sapkınlığına ecdat yadigârı, İslam’a 1000 sene bayraktarlık etmiş bu topraklarda geçit vermeyeceğimizi bununla mücadele edeceğimizi bütün Türkiye’ye ilan ediyoruz. Para kaybedebilirsiniz tekrar kazanılır ancak bir nesli kaybederseniz bir daha geri getirebilmeniz mümkün olmaz” dedi.

Haber: Ahmet Zeki AYAR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.