38’de yanıyor. Vatandaş “yanıyor”

38’de yanıyor. Vatandaş “yanıyor”

Çayırova’da 470 TL doğalgaz faturası gelen vatandaş caddede gelen geçene faturayı gösterip dert yandı: “38’de yanıyor. Yanlış anlamayın.”

Doğalgaz, elektrik, su gibi mecburi tüketim malzemelerine gelen zamlar vatandaşın sinirini bozdu. Çayırova’nın Özgürlük Mahallesi’nde 470 TL fatura gelen vatandaş İstiklal ve Uğur Mumcu Caddeleri’nin kesiştiği kavşakta faturasını gösterip dert yandı. Kimliği belirlenemeyen vatandaşın çekimi sosyal medyada çok sayıda kişi tarafından izlenip paylaşıldı. Vatandaş, “38’de yanıyor. Yanlış anlamayın. Elektrik 50 TL gelirdi 100 TL’ye çıktı, doğalgaz 250 gelirdi 470’y çıktı. Her ay zam koymuşlar. Soyguncu, vurguncu, tefeci mi bunlar ya” dedi.
PAHALILIKLA BOĞUŞUYORUZ NE SİYASETİ!
Siyasi iradeye de tepki koyan vatandaş, “Uygunsuz yönetim, savurganlık. Kendi saraylarda yaşıyor. Bir günde 2 trilyon lira harcayıp vatandaşın sırtına yüklüyor. Doğalgaza, elektriğe, suya zam! Böyle deyince siyaset yapılıyormuş. Ben de siyaset yapacağım bu yaştan sonra. Hayat pahalılığı ile mücadele ediyoruz. Ne siyaset yapacağım” diye konuştu. (Haber Merkezi) 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.