36 yaşındaki genç, sahte alkol kurbanı oldu

36 yaşındaki genç, sahte alkol kurbanı oldu

İzmit’te oturan ve taksicilik yaptığı öğrenilen 36 yaşındaki Salih Civan, iddialara göre almış olduğu sahte alkolü tükettikten 20 saat sonra fenalaşarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

İzmit Bekirdere Mahallesinde oturan ve taksicilik yaptığı öğrenilen Salih Civan(36),iddialara göre evinin yakınında bulunan bir tekel bayisinden alkol aldı. Aldığı alkolü içtikten 20 saat sonra fenalaştı.  Gözlerde kararma,  böbrek ağrısı ve solunum güçlüğü rahatsızlıkları ile hastaneye kaldırılan gencin,  yapılan kontrolleri sonrası sahte alkolden zehirlendiği belirlendi.  Durumu ağır olan Civan yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.  Gencin cansız bedeni otopsi için İstanbul Adli Tıp Kurumuna gönderilirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

“BİR AN ÖNCE ÖNÜNE GEÇİLMELİ”

Öte yandan Civan’ın yakınları kendisinin büfeden 2 litrelik viskiyi aldığını ve birini içtikten 20 saat sonra rahatsızlandığını ve gözlerinin karardığını söylediği, bunun üzerine hastaneye kaldırdıklarını ve kurtarılamadığını ifade etti. Civan’ın yakınları, sahte alkol ile ölüm vakalarının arttığını ifade ederek, başkalarının canı yanmadan bunların bir an önce önüne geçilmeli” şeklinde konuştu.

 

Haber: Abbas ÇAKAR 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.