35 yaşında koronavirüs’e yenildi

35 yaşında koronavirüs’e yenildi

Körfez’de oturan evli ve 1 çocuk babası Ersin Özsoy, kısa bir süre önce yakalandığı Koronavirüs nedeniyle, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Aşı yaptırmadığı öğrenilen genç babanın sosyal medyadaki en soy paylaşımı ise adeta yürekleri sızlattı.

Körfez Çıraklı Köyünde ikamet eden evli ve 1 çocuk babası 35 yaşındaki Ersin Özsoy,  kısa bir süre önce rahatsızlandı.  Yapılan tetkikleri sonucu Koronavirüs’e yakalandığı tespit edilen genç baba, durumunun ağırlaşması sonucu hastanede tedavi altına alındı. Durumu kötüleşen Özsoy, sabah saatlerinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamazken,  11 Eylül 2021 günü sosyal medya hesabından hastanedeki fotoğrafı ile birlikte yapmış olduğu paylaşım, adeta yürekleri sızlattı.

 

EN KISA SÜREDE ARANIZDA OLURUM

Koronavirüs aşısı yaptırmadığı öğrenilen genç babanın sosyal medyada yarınlardan umutlu olarak “Arayıp soruyorsunuz, hepinizden Allah razı olsun. Bazen konuşamıyorum, oksijen tedavim devam ediyor. Konuşmam ve efor sarf etmem yasak. O yüzden kusura bakmayın. En kısa sürede aranızda olurum Allah nasip ederse, O her şeyi bilen ve işitendir” ifadeleri gören herkesi duygulandırdı.  Hayatını kaybeden Özsoy, Körfez Asri Mezarlığında kılınan cenaze namazı sonrasında son yolculuğuna uğurlandı.

 

baba-(2)++.jpg

 

Haber: Abbas ÇAKAR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.