“34 dönüme sağlık merkezi yapılacak”

“34 dönüme sağlık merkezi yapılacak”

AKP Kocaeli İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, Gebze’ye 34 dönümlük bir alana Gebze Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, Dicle Aile Sağlığı Merkezi, Yenikent Sağlıklı Hayat Merkezi, 112 Sağlık Hizmetleri Tesisi yapılacağını açıkladı.

abdullah-eryarsoy.jpg

 

AKP Kocaeli İl Başkanı Abdullah Eryarsoy dün Gebze’de bir basın toplantısı düzenledi. Eskhisar Millet Bahçesi Dağ Cafe’de düzenlenen basın toplantısına il başkanı Abdullah Eryarsoy’un yanı sıra Gebze ilçe başkanı İrfan Ayar, Darıca ilçe başkanı Muzaffer Bıyık, Çayırova ilçe başkanı Ali Osman Gür, Dilovası ilçe başkanı Osman Akbulut, il ve ilçe yöneticileri katıldı. Hafta sonu gerçekleşen AKP kadın kolları kongresine Kocaeli il teşkilatları olarak katılım sağladıklarını ifade eden AKP’li Eryarsoy, “18 Ağustos’ta ise olağan genel kurulumuz olacak. Kocaeli il teşkilatları olarak bu kongreye de damgamızı vuracağız.

894 ADET PROJEMİZ TAMAMLANDI

16 yıldır büyük ve güçlü bir ülke inşa etmenin gayreti içerisindeyiz. Bugün sürekli saldırılara maruz kalıyorsak sebebi bu mücadeleden vazgeçmemizdendir. Cumhurbaşkanımız 100 günlük eylem planını açıkladı. Mart ayında yerel seçimler. Olağan kongreden sonra teşkilatlar olarak yerel seçimlere hazırlanmamız gerekiyor. 13 belediyenin 13ünü yeniden almak istiyoruz. Gölcük Donanma Davası’na katıldık. Hukuk içerisinde adaletin tecillisini bekliyoruz. Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası’nda toplam 894 adet projemiz tamamlanmış. Yapımı devam eden 21 projemiz var. Gebze bölgesine yapılacak olan sağlık hizmetleri ile ilgili olarak sizlere bilgi vermek istiyorum.

KÖRFEZE ATIK SU ATILMIYOR

Gebze Yenikent Mahallesi’ndeki 34 dönümlük bir alana Gebze Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, Dicle Aile Sağlığı Merkezi, Yenikent Sağlıklı Hayat Merkezi, 112 Sağlık Hizmetleri Tesisi yapılacak. Ayrıca Gebze Yavuzselim Aile Sağlık Merkezi projesi tamamlandı. Çayırova’ya ise 200 yataklı devlet hastanesi, Darıca’da da Darıca İlçe Sağlık Müdürlüğü Bayramoğlu Fevziye Çakmak Sağlıklı Hayat ve Aile Sağlığı Merkezi yapılacak. Kocaeli Büyükşehir Belediyemizin Sıfır Atık Su Projesi kapsamında Darıca-Eskihisar Tünel hattı bitti. Kocaeli Körfezi’ne atık su atılmıyor.” diye konuştu.

 

Haber: Hanifi Surun

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.