320 kilo esrar ele geçirildi

320 kilo esrar ele geçirildi

 İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotik Büro Amirliği ekipleri Diyarbakır'dan ilimizdeki...

 

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotik Büro Amirliği ekipleri Diyarbakır'dan ilimizdeki ve İstanbul'daki torbacılara yüklü esrar maddesi getirilen şahıslara yönelik düzenlediği operasyonda 320 kilogram esrar maddesi ele geçirildi. Konuyla ilgili olarak yakalanan 4 şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

 


KANDIRA GİŞELERİNDE OPERASYON
Alınan bilgi ve iddialara göre; İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotik Büro Amirliği ekipleri Diyarbakır'dan ilimiz ve İstanbul'a yüklü miktarda uyuşturucu sevkiyatı olacağı yönünde duyum alarak harekete geçti. Diyarbakır ilinden 18 Kasım'da hareket eden ve iki öncü araçla çıkan uyuşturucu yüklü kamyonet Ankara'dan itibaren takibe alındı. Kocaeli TEM Otoyolu Kandıra gişelerinde durdurulan kamyonetin plastik çatı kaplamasının içerisinde r 275 kilogramı ot halinde 45 kilogram toz esrar maddesi ele geçirildi. Olayla ilgili olarak Faysal eryiğit(29) Çetin Ateş(79), Hilmi Eryiğit(56), Sadık Taş(29) gözaltına alındı. Şahıslar emniyette alınan ifadelerinin ardından sevk edildikleri mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.