3 yıllık kâbustan, jandarma kurtardı

3 yıllık kâbustan, jandarma kurtardı

Eşinin bindiği araca 3 yıl önce silahlı saldırı düzenleyen ve firar ederek o tarihten bu yana kendisini arayarak “Yarım bıraktığım işi tamamlayacağım. Seni öldüreceğim” dediği iddia edilen A.T Kandıra’da yakalandı.

Gebze’de 2018 yılında meydana gelen olayda,  ayrılma aşamasında olduğu öğrenilen eşinin binmiş olduğu taksiye 5 el ateş açan ve olay sonrası kayıplara karışan A.T isimli zanlı,  olay sonrası eşinin telefon numarasına ulaşarak süreli olarak “Yarım bıraktığım işi tamamlayacağım. Seni öldüreceğim” tehditleri savurmaya devam etti. 

 

KÂBUS YAŞATIYORDU

Tehditler nedeniyle sürekli olarak saklanan ve mağdur olan kadının şikâyetleri üzerine,   olayla ilgili Emniyet ve Jandarma ekipleri çalışma başlattı. Kocaeli İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler,  13 ayrı suçtan aranan ve hakkında 6 yıl 2 ay 39 gün hapis cezası bulunan A.T’nin izini sürerek, Kandıra’da olduğunu tespit etti.  Ekipler sabah saatlerinde düzenlediği operasyon ile eşine 3 yıldır kâbusu yaşatan A.T’yi Kandıra Kurtyeri mevkiisinde yakaladı.   Tamamlanan işlemleri sonrası Kandıra Adliyesine sevk edilen zanlı tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

 

Haber: Abbas ÇAKAR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.