3 TRANSFER DAHA

3 TRANSFER DAHA

DARICA TAARRUZA GEÇTİ Darıca Gençlerbirliği devre arasında adeta transfer taarruzuna geçerek gücüne güç kattı.Temsilcimiz eski yıldızı Yusuf...

DARICA TAARRUZA GEÇTİ 

Darıca Gençlerbirliği devre arasında adeta transfer taarruzuna geçerek gücüne güç kattı.

Temsilcimiz eski yıldızı Yusuf Atay ve Müslüm Akdoğan’dan sonra 3 yıldızı daha kadrosuna katarak gücüne güç kattı. Sarı yeşilli temsilcimiz Körfez FK’nın golcüsü Ahmet, Arsinspor’un orta saha futbolcusu Tuncay ve Ümraniyespor’un sol beki Ali Fırat’ı kadrosuna katarak devre arasında 5 yeni ismi renklerine bağladı.

 

Ahmet Kutluer: Kocaelispor’da futbola başlayan ve burada profesyonel olan 22 yaşındaki golcü futbolcu Gölcükspor forması da giydi. Son olarak Körfez Futbol Kulübüne transfer olan genç forvet ilk yarıda takımının 8 kez formasını giydi. 1 kez rakip fileleri havalandırdı.

 

Tuncay Fındıkcı:

Trabzon Tütünspor’da futbola başlayan başarılı futbolcu Arsinspor’dan transfer edildi. Orta sahada görev yapan 21 yaşındaki futbolcu ilk yarıda tüm maçlarda forma giyerek istikrarlı bir performans sergiledi.

 

 

Ali Fırat Horasan: Futbola Eskişehirspor’da başlayan Ali FıratHorasan burada profesyonel oldu. 24 yaşındaki sol bek Odunpazarıspor, Bozüyükspor, Tekirova Belediyespor ve son olarak Ümraniyespor formaları giydi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.