3.LİG KESMEZ, HEDEF 1.LİG

3.LİG KESMEZ, HEDEF 1.LİG

KÖŞKER HEDEF BÜYÜTTÜ;Gebzespor’a bu sezon ciddi destek sunan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Sapanca galibiyetiyle gelen şampiyonluğa seviniyor....

KÖŞKER HEDEF BÜYÜTTÜ;

Gebzespor’a bu sezon ciddi destek sunan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Sapanca galibiyetiyle gelen şampiyonluğa seviniyor. Stada erken gelerek tribünleri selamlayan ve taraftarların Meksika dalgası şovuna katılarak o müthiş heyecanı yaşayan Başkan Köşker, Gebzespor’un başarısının 3.Lig’e çıkmakla sınırlı kalmaması gerektiğini ifade etti. Telefonla görüşlerine başvurduğumuz Başkan Köşker, öncelikle şampiyonlukta emeği geçenleri kutladı ve devamında önemli açıklamalarda bulundu. Köşker, “Başkan Yusuf Öztürk’ü, yönetimini, teknik heyeti, futbolcu kadrosunu ve hiçbir maçta Gebzespor’u yalnız bırakmayan taraftarı tebrik ediyorum. Tüm Gebze’ye tarifi mümkün olmayan bir mutluluk yaşattılar. Şimdiki hedef 3.Lig’e çıkmak. Futbolculardaki azmi ve hırsı gördükçe,  finali de kazanacağımıza inanıyorum. Bu vesileyle tüm Gebzeli hemşerilerimizi Altınova ile oynayacağımız final maçına bekliyorum” dedi.

 

HEDEF 1.LİG OLMALI

Gebzespor’un başarısının 3.Lig’e çıkmakla sınırlı kalmaması gerektiğine vurgu yapan Başkan Köşker, ”Gebze’miz 45 ilden büyük bir ilçe. 4-5 yıl sonra nüfusu 2-2.5milyona dayanacak. Sürekli gelişen ve büyüyen bir ilçenin takımı BAL Ligi’nde, 3.Lig’de değil, 1. Lig’de olmalı. Sapanca maçında ilk kez tribünleri dolu gördüysek, inşallah o günleri de göreceğiz” dedi.

 

FİNALE OTOBÜS DESTEĞİ

Gebzespor’a bu sezon yaklaşık 1 Milyon TL maddi destekte bulunan Başkan Köşker, taraftarları da unutmadı. Final maçına özel tişört yaptıran Başkan Köşker, taraftarlara final için otobüs tahsis edeceğini de açıkladı.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.