3 günde 4 bin 200 oy kullanıldı

3 günde 4 bin 200 oy kullanıldı

Her iki parti için Gebze bölgesinden 3 günde toplam 4 bin 200 oy kullanıldı.

AKŞENER VE KARAMOLLAOĞLU İÇİN:

** İyi Parti Gebze İlçe Başkanı Nusret Acur ve Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Necati Korkmaz genel başkanlarının cumhurbaşkanı adayı olması için Gebze, Darıca, Dilovası ve Çayırova’dan verilen imzaların sayılarını açıkladılar. Her iki parti için Gebze bölgesinden 3 günde toplam 4 bin 200 oy kullanıldı.

1e.jpg

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in cumhurbaşkanı adayı olması için 100 bin seçmenin imza vermesi gerekiyordu. Cuma günü imza vermek isteyen vatandaşlar Gebze Adliyesi’ne giderek Meral Akşener’in cumhurbaşkanı adayı olması için imza verdi. İyi Parti Gebze İlçe Başkanı Nusret Acur verilen imzalarla ilgili olarak gazetemize özel açıklamalarda bulundu. İmza vermeye gelen herkese teşekkür ettiğini ifade eden Nusret Acur, “Partimizin genel başkanı Meral Akşener’in cumhurbaşkanı adayı olması için 100 bin seçmenin imza vermesi gerekiyordu. Bunun için Cuma gününden itibaren vatandaşlar adliyeye gelerek imzalarını verdi.  İlçe başkanlıkları olarak Gebze Adliyesi önünde stant kurarak imza vermeye gelen vatandaşlara yardımcı olduk. Kocaeli genelinde ikinci günün sonunda 6 bin imza toplandı.

2e.jpg

 

YOĞUN İLGİ OLDU

Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası genelinde ise bin 900 imza verildi. İlk gün 100 bin imza toplandığı için vatandaşlar diğer adaylara imza verdi.” dedi. Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Necati Korkmaz da partisinin genel başkanı Temel Karamollaoğlu için toplanan imzalarla ilgili olarak, “Genel başkanımız Temel Karamollaoğlu için Kocaeli genelinde toplam 2 bin 500 imza toplandı. İmza için Cuma günü olmak üzere hafta sonu boyunca vatandaşların ilgisi hayli bir yoğun idi. Genel başkanımız Temel Karamollaoğlu’nun cumhurbaşkanı adayı olması için Gebze Adliyesi’ne gencinden yaşlısına, hanımından erkeğine yoğun bir ilgi ve alaka vardı. Temel Karamollaoğlu’nun cumhurbaşkanı adayı olması için Çayırova’dan 635, Darıca 399, Dilovası 45 ve Gebze’den ise bin 221 imza verildi.” dedi.

 Haber: Hanifi Surun

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.