3. Grup’ta şampiyonluğa yakınız

3. Grup’ta şampiyonluğa yakınız

Bölgesel Amatör lig 7. Bölge 3. Grup’ta temsilcilerimiz adına işler yolunda gözüküyor. 2,3,4,5 ve 6’ncı sıralara yerleşen temsilcilerimiz İstanbul ekiplerinden Sinopspor haricindeki tüm takımları geride bırakmayı başardılar.

Bölgesel Amatör lig 7. Bölge 3. Grup’ta temsilcilerimiz adına işler yolunda gözüküyor. 2,3,4,5 ve 6’ncı sıralara yerleşen temsilcilerimiz İstanbul ekiplerinden Sinopspor haricindeki tüm takımları geride bırakmayı başardılar. Temsilcilerimiz bu şekilde performans gösterdikçe içlerinden bir tanesinin play-off’a kalması muhtemel gözüküyor.

 

manset-2-111.jpg

 

BAL 7. Bölge 3. Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Gölcükspor evinde oynadığı 1877 Alemdağspor karşılaşmasından 5-0’lık galibiyet ile ayrıldı. Temsilcimizin gollerini Oğuzhan Demirer, Barış Sinan, Hakan Esa ve Batınalp Tunçel kaydetti. 5-0’la rakibine diz çöktüren temsilcimiz ligin ilk devresini galibiyetle kapatmış oldu. Alınan galibiyet sonrasında morallerin bir hayli yükseldiği temsilcimiz Gölcükspor, ilk devreyi 2. sırada tamamladı.

 

DİĞER TEMSİLCİLERİMİZ DAHA ÇOK ÇALIŞACAK

TFF Bölgesel Amatör Lig 7. Bölge 3. Grup’ta toplamda 5 temsilcimiz bulunuyor. Bunlardan Kullarspor üçüncü, Gebzespor dördüncü, Karamürselspor beşinci ve Çayırovaspor altıncı sırada bulunuyor. Üçüncü sırada bulunan Kullarspor ligin ilk devresinin son maçında İstanbul ekiplerinden Irmakspor’a konuk oldu. Temsilcimiz rakibini tek golle geçti ve ilk devreyi üçüncü sırada bitirdi. Bir diğer temsilcimiz Gebzespor ise evinde oyanadığı karşılaşmadan mağlup ayrıldı. Gazi Mahallesi’ni konuk eden temsilcimiz Gebzespor karşılaşmadan 0-2 mağlup ayrılarak, ilk devreyi dördüncü sırada tamamladı.

 

KARAMÜRSEL, LİDERİ AŞAMADI

3. Gruptaki temsilcilerimizden Karamürselspor ise son karşılaşmasında şu anki grup lideri İstanbul Sinopspor ile karşılaştı. Temsilcimiz bu karşılaşmada iyi oyununa rağmen galibiyeti elde edemedi. Karamürselspor son maçında İstanbul Sinopspor’a 1-0 mağlup oldu. Gruptaki son karşılaşma ise Çayırovaspor ile İnkılapspor arasında oynandı. Karşılaşmada baskın taraf olan temsilcimiz Çayırovaspor maçtan 1-0 galip ayrıldı. Temsilcimiz böylelikle ilk devrenin son maçını, evinde kazanmış oldu.

 

manset-3-069.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.