272 stajyer Büyükşehir’i yakından tanıdı

272 stajyer Büyükşehir’i yakından tanıdı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi bünyesinde İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığınca “Oryantasyon” eğitimi düzenlendi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi bünyesinde 2019 – 2020 Eğitim Öğretim Dönemi Beceri Eğitimi stajına başlayan 272 öğrenciye kurumun tanıtımı, vizyonunu ve misyonunu anlatmak amacıyla İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığınca “Oryantasyon” eğitimi düzenlendi. Farklı konularda birçok eğitimin verildiği programa, Marmara Belediyeler Birliği Eğitimcisi İbrahim Kapaklıkaya da katıldı.
 Leyla Atakan Kültür Merkezi Dr. Şefik Postalcıoğlu Konferans Salonu’nda gerçekleşen eğitimde konuşan İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanı Bayram Bayram, “Sayın Cumhurbaşkanımız başta olmak üzere Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Doç. Dr. Tahir Büyükakın, gençlere çok önem veriyor ve gençlere yönelik tüm projeleri destekliyor. Stajyerler Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin bir parçası ve gençlerimizin bu bilinçle çalışmaları gerekiyor” dedi. Bayram, Başkan Büyükakın’ın selamını da gençlere iletti.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.