27 köy okulunda  yüz yüze eğitim

27 köy okulunda yüz yüze eğitim

Gebze’de 27 köy okulunda yüz yüze eğitim ve öğretim bugün itibariyle başladı. Gebze’de köy okullarında toplam 3 bin 310 öğrenci yüz yüze eğitim görecek.

Korona virüs  salgını nedeniyle bir süredir eğitim verilmeyen Gebze’nin 27 köy okulunda yüz yüze eğitim ve öğretim başladı.

Konuyla ilgili olarak gazetemizin sorularını yanıtlayan Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan şunları söyledi, “22 Şubat itibariyle Gebze’nin köy okullarında yüz yüze eğitim ve öğretim başladı. Pelitli Halil Çelik İlkokul ve Ortaokulu’nda sayın Kaymakamımız Mustafa Güler ve Belediye Başkanımız Zinnur Büyükgöz  ile protokolün katılım ile tören düzenlendik.

27 köy okulumuzda 3 bin 310 öğrenci eğitim görecek.  Bu okullarımızda korona virüs salgınına yönelik olarak her türlü tedbirlerimizi dört dörtlük olarak almış durumdayız”.

1 MART’TA 8 VE 12. SINIFLAR

İLE İLKOKULLAR BAŞLIYOR

1 Mart itibariyle Gebze’de de 8 ve 12.  Sınıflar ile İlkokullarda yüz yüze eğitim ve öğretim verilmeye başlayacağını söyleyen İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan şunları ifade etti:

“1 Mart itibariyle 8 ve 12. Sınıflar ile İlkokullarımızda yüz yüze eğitime başlayacağız. Bu anlamda da okullarımızda her türlü hazırlık tamamlanmış durumdadır. Temizlik ve hijyen malzemelerine kadar her türlü malzemelerim temin edilmiş durumdadır. Öğrencilerimiz dört dörtlük bir ortamda eğitimlerini görecek”.

Kısıtlamaların tam olarak kaldırılması ile birlikte Gebze’de 134 okulda 5 bin 399 öğretmen ile 85 bin öğrenci eğitim ve öğretim görecek.

Cengiz Akgün

sener-dogan.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.