24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlandı

24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlandı

24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle Gebze’de kutlama programı gerçekleştirildi.

Gebze Kent Meydanı Atatürk Anıtına Çelenk Sunma Törenine Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, kurum müdürleri, okul müdürleri, siyasi parti temsilcileri, öğretmenler katıldı.
İstiklal Marşının okunması ve bayrağın göndere çekilmesi ile başlayan programda Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın mesajlarının okunması ve günün anlam ve önemini anlatan konuşmaların yapılması ile devam etti.

KONUŞMALAR YAPILDI
İlk olarak Gebze Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan'ın konuşması akabinde aday öğretmenler adına Büşra Duman, emekli öğretmenler adına Reşat Bilir’in konuşmasının ardından Cumhuriyet Anadolu Lisesi Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni Melih Volkan Salcı tarafından ‘Ben Bir Öğretmenim’ adlı şiiri okudu.

 YETİŞMEMİZDE EMEKLERİ VAR

Törende Kaymakam Güler emekli olan öğretmene şilt vererek " Başta Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere görevini ifa ederken şehit olan ve ebediyete irtihal etmiş öğretmenlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Bizlerin yetişmesinde emeği geçen değerli öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü'nü kutluyor programa katıldığınız için sizlere teşekkür ediyor,  hepinize sağlıklı günler diliyorum" dedi.

 2-075.jpeg3-044.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.