23 Nisan’da  Gebze TV'de yetenek şov

23 Nisan’da Gebze TV'de yetenek şov

Gebze TV’de Tiyatrocu Ayfer Akay tarafından hazırlanıp sunulan “23 Nisan Özel Programı’nda Melis Ece Karakaş, Ayça Ela Şen, Ayşenaz Çamkerten ve Rüzgar Uysal konuk olup yeteneklerini sahneledi

Mustafa Kemal Atatürk'ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı Gebze TV Stüdyosu'nda neşeyle kutlandı. Dünyaca yaşadığımız Covid19 nedeniyle ve yaşanılan pandemi sürecinden ötürü okulları kapanan ve arkadaşlarıyla beraber olamayan çocuklar pandemi tedbirleri kapsamında bu seneki 23 Nisan Bayramı'nı Gebze TV stüdyolarında, kutladı.

AYFER AKAY’IN SUNUMUYLA

 

ayfer-akay.jpg

"23 Nisan Özel Programı" kapsamında sunuculuğunu Gebze’deki Tiyatro Vizyon’un kurucusu; Tiyatrocu- Eğitmen Ayfer Akay’ın üstlendiği programda çocuklar doyasıya eğlenip yeteneklerini sergiledi.

MELİS ECE, AYÇA ELA,

AYŞENAZ, RÜZGAR…

tiyatro-002.jpeg

Programa 5.5 yaşındaki Melis Ece Karakaş, 9 yaşındaki Kroman Çelik İlkokulu öğrencisi Ayça Ela Şen, 11 yaşındaki Mehmet Akif İlkokulu dördüncü sınıf öğrencisi Ayşenaz Çamkerten ve Güzeltepe İlkokulu öğrencisi Rüzgar Uysal konuk oldu.

Güne dair sokak röportajlarında ise Hiranur Uysal, Emircan Yavuz, Çınar Rafi Evci ve Asel Paşaoğlu’nun görüşlerine yer verildi

PASTA SÜRPRİZİ

Program kapsamında günün anlam ve önemine dair konuşmalar yapıldı. Ardından çocuklarla bayram özel drama çalışması yapan Akay, minik konuklarıyla sohbet etti. Çocukların yeteneklerini de gösterdiği program sokak röportajlarıyla daha da şenlendi. Programın yönetmeni Cenk Ayas’ın program sonunda stüdyoya gönderdiği hediye pasta da çocuklara sürpriz oldu.

Programı izlemek için…

https://www.youtube.com/watch?v=YV11Im2H0sw&t=650s

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.