22 kilo toz esrar ele geçirildi

22 kilo toz esrar ele geçirildi

 Gebze İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele(KOM) ekipleri yapmış olduğu çalışmalar neticesinde bir araç içinde...

 

Gebze İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele(KOM) ekipleri yapmış olduğu çalışmalar neticesinde bir araç içinde 22 kilo 664 gram toz esrar ele geçirdi.

 

Alınan bilgilere göre; Bir ihbarı değerlendiren Gebze Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği Gebze’de bir aracı durdurdu. Polis ekipleri ardından şüpheli araçta arama yaptı. Gerçekleşen aramalarda aracın bagaj kısmındaki stepne içerine zulalanmış halde 21 parçadan oluşan 22 kilo 664 gram toz esrar ele geçirdi. Olayla ilgili araç sürücüsü Şafak Y. polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. İlçe Emniyet Müdürlüğündeki sorgusunun ardından Gebze adliye sevk edilen Şafak Y. isimli şahıs çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Kandıra T tipi ceza evine gönderildi. Öte yandan Gebze KOM Grup amirliği tarafından yapılan açıklamada kaçakçılık suçlarına karşı sürdürülen kararlı mücadelemiz Gebze, Darıca Dilovası ve Çayırova halkından aldığımız destekle ile artarak devam edecek ifadelerine yer verildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.