21’nci yılımızda halkımızı üç yeni yazarımızla selamlıyoruz

21’nci yılımızda halkımızı üç yeni yazarımızla selamlıyoruz

Yazı ailesi her geçen gün genişleyen gazetemiz 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde yayınlayacağımız ilavelerde halkımızı Çayırova Belediyesi Tiyatro Topluluğu oyuncuları Bahar Sert, Duygu Türkyılmaz Kılıç ve Gülnur Çelik ile de selamlayacak

Gazetecilikte ve gazetelerde köşe yazarlarının öneminin ve kattığı zenginliğin bilincinde bir gazete olarak..

 

uclemeeeee.jpg

                       Duygu Türkyılmaz Kılıç                                                   Bahar Sert                                     Gülnur Çelik 

Son aylarda ailemize, aramıza katılan gazetemiz dostları, gönüllü yazarlarımızın desteğiyle Gebze Bölgesi’nin yazar kadrosuyla tartışmasız en zengin gazetesi olarak..

21’nci yıl özel ilavelerimizde halkımızı yeni yazarlarımız

 

bahar-sert.jpg

Bahar Sert 

duyguuuuuu.jpg

Duygu Türkyılmaz Kılıç

 

gulnur-celik.jpeg

ve Gülnur Çelik 

 

ile de birlikte selamlayacağız.

Her üçü de Çayırova Belediyesi Tiyatro Topluluğu oyuncusu olan Sert, Kılıç ve Çelik ilk yorumlarıyla 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde..

Akabinde haftada bir gün yorumları ile sütunlarımızın ve sizlerin konuğu olacak.

**

 

KURUCUMUZUN İZİNDE… ADIMIZIN BİLİNCİNDE

Her zaman Yenilikçi

sadece Haberci

21 yıldır 1 yaşındayız!

06 Mart 2000’de merhum İsmail Kadı tarafından Gebze Haber adıyla kurulan Yeni Haber Gazetesi hep 1 ama bugün 21 yaşında

https://www.gebzehaber.net/kurucumuzun-izinde-adimizin-bilincinde-her-zaman-yenilikci-sadece-haberci-21-yildir-1-71121h.htm

 

**

 

BİRİ KADIN DİĞERİ KÜLTÜR SANAT İÇERİKLİ...

 

21'nci yıl özel... İki ilave birden

 

https://www.gebzehaber.net/biri-kadin-digeri-kultur-sanat-icerikli-21nci-yil-ozel-iki-ilave-birden-71122h.htm

 

**

 

İsmail Kadı kimdir

 

ismail-kadi-001.jpg

 

7 çocuklu merhume ve merhum Fatma – Recep Kadı çiftinin oğlu olarak 1955 yılında Trabzon’un Maçka İlçesi’ne bağlı Yukarıköy’de dünyaya geldi. Lise mezunu olan İsmail Kadı, 1968 kuşağı solcular arasında, Dev-Yol’cu olarak yer edindi. 1980 darbesi döneminde 5 yıl boyunca tutuklu yargılandı.

 

Tutukluluğu sonrası Gebze’ye yerleşti. Kendisiyle aynı gelenekten gelen merhum Ragıp Demirkol ile birlikte 2000 yılına kadar Demokrat Gebze Gazetesi’ni yayınladı. İkilinin yolu bu yıl içinde ayrıldı. Aynı yıl Gebze Haber Gazetesi’ni yayınlamaya başladı. Bir yargı kararı sonrası gazetenin ismi Yeni Haber’e dönüştü ama hep Gebze Haber olarak anıldı.

 

İsmail Kadı, 1992 yılında Şenel Karataş Kadı ile dünya evine girdi. Adanalı Karataşlar’ın damadı olarak da anılmaya başlandı.

 

1980 sonrası aktif siyaseti bir dönem SHP, bir dönem ÖDP’de sürdüren Kadı, CHP Gebze İlçe Örgütü üyesiydi. Her üç partide de hep üye olarak yer aldı. Delegelik hariç vasfı, herhangi bir yere adaylığı olmadı.

 

Barbaros Tantan ve Mustafa Bağdiken’in başkanlıkları döneminde Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti yönetim kurulu üyeliği yaptı. Eşi Şenel Kadı ile birlikte ÇYDD Gebze Şubesi’nin önde gelen destekçi ve bağışçılarındandı.

 

Gebze’de şubeye dönüşen Eğitim-İş’in kurucularından Yılmaz Kol’un dayısı, halen İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesi Gebze Temsilciliği Başkanı Ahmet Kadı’nın amcasıydı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.